Alatepe’den samimi çağrı! “Erzurum diyen her kim varsa bu etkinliğe davet ediyoruz”

Yayın: 08:44 - 11.11.2019
Güncelleme: 08:44 - 11.11.2019

İstanbul Maltepe sahil Etkinlik Alanında 14-17 Kasım’da gerçekleştirilecek olan “Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri” dolayısıyla ERKON Kurucu Genel Başkanı Ali Murat ALAPETE bir çağrıda bulunarak, “Erzurum diyen her kim varsa bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

Alatepe sosyal medyadan yaptığı bu çağrısında şu ifadelere yer verdi;

SAMİMİ BİR NİYET”
“SAMİMİYET”

Evet sayılı günler kaldı.
Doğduğumuz anda, kendi ruhuyla ruhumuzu yoğuran aziz şehrimiz Erzurum’un havasını İstanbul’da solumamıza sayılı günler kaldı.
Erzurumluların birliği ve beraberliğinin sağlanması İhtiyacına rağmen yıllardır çatılamamış bir çatının temeline harç olan ve acizane Kurucu Genel Başkanı olmaktan onur duyduğum Erzurum Konfederasyonu ERKON’un öncülülüğünde 14-17 Kasım tarihlerinde Maltepe etkinlik alanında “Kadim Şehir Erzurum” temalı tanıtım günleri başlıyor.


Artık zaman; Samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda, Ülkemizin her tarafını kendine yurt edinmiş ve Erzurum adına var olduğunu ifade eden, Vakıflar, Federasyonlar, Dernekler, meslek örgütleri, Siyasiler, Seçilmişler, Atanmışlar velhasıl cümbür cemaat “her durumda, Erzurum” diyen kim varsa herkesin samimiyetini gösterme zamanı.


ERKON, 14-17 Kasım günleri arasında; Erzurum’u tarihi, kültürü, sanatı, zenaatı, esnafı, iş adamı, meslek örgütleri, valiliği, kaymakamlıkları, belediyeleri ile birlikte Yiyeceği, içeceği, el emeği, yöresel ürünleri, türküsü Barı, sporu, tiyatrosu ve daha onlarca güzelliği İstanbul’da Erzurum severlerle buluşturuyor.
Palandöken’in kanatlarından farklı olmayan çatı sizi bekliyor.
Haydi gelin.
Erzurum’a gider gibi, kendi evinize girer gibi, gelin.
Ama’sız, fakatsız, şu’cusuz, bu’cusuz gelin.

Sen bir yanda,
ben bir yanda ey değil.
Bir arada olağ diye seslenirem.
Sene gurban olim, ögünde ölim.
Seslenirem ya galk gel,
ya galğhim gelim!..

#alimuratalatepe

Exit mobile version