SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Belediye Başkanından Kartalspor’a Destek

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor yönetim Kurulu seçimden sonra aktif bir şekilde çalışmaya başladı. Futbolcularla bir araya gelen yeni yönetim, atılan imzalarla kadrosuna güç kattı.

Kartalspor kulüp tesislerinde yapılan imza törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yönetime hitaben, “Kulübümüze değerli futbolcuları kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Her Türlü Desteğimizi Onlara Vereceğiz

Başkan Öz konuşmasında:” Bilindiği üzere yasa gereği belediye başkanı olarak biz oluşumun dışındayız, ama Kartal beldesinin yöneticisi olarak Kartalspor’un ve yönetim kurulunun

arkasındayız, her türlü desteğimizi onlara vereceğiz” diye konuştu.

Emeğinin Harcanmasını Istemiyoruz,

Geçmiş yönetimde oyuncuların yaşadığı sorunlarıda, Bir şeyi ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon iki kez futbolcu arkadaşlarımızla belediyede bir araya geldik, bir takım problemler yaşadıkları dönemde söylediğimi şimdide tekrar ediyorum. Emeğe saygı duyan bir partinin mensubu olarak hiç kimsenin emeğinin harcanmasını istemiyoruz,bunu her zaman dile getirdik yine de tekrarlıyorum” diyerek dile getirdi.

Futbol Adına Görsel Zevki Kartal’a Sunmak

Öz konuşmasına:”Bir yerde iş disiplini yoksa, sorumluluk bilinci yoksa burada başarı olması mümkün değildir, onun için tüm sorumlu arkadaşların bu söylediğim davranış biçimleri arasında olacağını düşünüyorum. Geçmiş dönemlerde bazen bununla ilgili tolarans olabilir fakat bundan sonra arkadaşlarımın bu toleransı göstereceğini sanmıyorum. Biz görevimizi yapacağız, futbolcu arkadaşlarımızda kendi görevlerini yapacaklardır. Onların işi top oynamak bizim işimiz ise, onlara yardımcı olmak. Futbol adına görsel zevki Kartal’a sunmak” diyerek devam etti.

Stat seyircisinin önemine de değinen Öz:”Bu arada seyircilerimize de bir görev düşüyor tribünlerdeki kötü tezauratı kaldırmak. Amacımız, aileleri ve futbola gönül vermiş genç kardeşlerimizi, tribüne çekmek. Taraftar kitlemizin bilhassa, bayan ve gençlerimizi stada çeken bir yapı içerisinde olmasını, bu sorumluluğu taşımalarını diliyorum. Onlardan da bu yönde sinyalleri alıyorum, Onun için futbol adına Kartal’ı kucaklayan bir taraftar kitlesi bizler için önemlidir” dedi.

Kartal Bu Dönem Kendi Içinde Yeniden Yapılanma Dönemine Girmiştir

Öz konuşmasını:”Kartal bu dönem kendi içinde yeniden yapılanma dönemine girmiştir. Bu yeniden yapılandırma süreci bittiğinde de hedef değiştirmeyi yapacak, ona gore yürüyecektir. Sezonun herkese hayırlı olmasını, başta bu işi amatörce ama yönetim bilişimi içinde kavramış yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diyerek tamamladı.

Basına hitaben de, bu konudaki yardımlarınızı toplum bilinçlendirmedeki görevlerinizi

eksiksiz yapacağınızı düşünüyorum sizlerede yeni sezonun güzellikler içerisinde geçmesini diliyorum diyerek toplantıdan ayrıldı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]