SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kocaelispor’lu taraftarlar, Kartal’da gergin saatler yaşattı…

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor – Kocaelispor  karşılaşmasında  gerginlik dolu saatler yaşandı.

Kartalspor ile Kocaelispor maçı öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylarda 3 Kartalspor’lu taraftar polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada yedek kulübesinde bulunan bazı futbolcular Kartalspor’lu taraftarları tahrik  etti ve bunun sonuncunda da Kocaelispor’lu yedek futbolcular Serdar Topraktepe, Uğur Durmuş ve Ercan kırmızı kart görerek saha dışına çıkartıldı.

 

Terör estirdiler!

Kendi evlerinde ve konuk gittikleri şehirlerde olay çıkarmakla ünlü Kocaelispor’lu yaklaşık 500 taraftar Kocaali’den Kartal’a tren ile geldiler. Saat 13.45’de Kartal Tren İstasyonundan giriş yapan Kocaeli taraftarlarını burada polis karşıladı. Bir süre çevik kuvvet polisleri ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü polislerinin çembere aldığı Kocaelispor’lu taraftarlar “ Biz buradayız, Kartal nerede?” şeklinde tahrik edici sloganlar atarak ve polisler eşliğinde Kartal Stadına getirildiler. Küfürlü sataşmalarla stad önünde yola çöküp oturma eylemi yapan Kocaelisporlu taraftarlar karşılaşmanın başlamasına 10 dakika kala kendilerine ayrılan tribüne alındılar.

Burada Kartalspor’lu taraftarlara ağza alınmayacak küfürler savurarak tahrik etmek istediler. Bu tahriklere kapılmayan Kartalspor’lu taraftarlar karşılaşma süresince takımlarını desteklediler.

Yoğun önlem alındı

Kartalspor-Kocaelispor karşılaşmasının tansiyonu yüksek bir karşılaşma olacağını bilen ilgililer yoğun güvenlik önlemleri aldılar. Karşılaşma öncesi Spor Caddesi gidişli ve gelişli olarak araç trafiğini kapatıldı. Bu arada ilçe emniyet müdürlüğüne mensup polisler ve çevik kuvvet polisleri her iki takım taraftarları arasında olay çıkmaması için tampon  bölge oluşturarak olay çıkarılmasını önlediler.. Özellikle İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Tuğrul Pek’in yoğun çaba ve girişimleri saha içinde ve dışında baş gösteren birkaç olayı telkin yaparak yatıştırdı.

 

Olay çıkardılar

Kartalspor’un attığı  2.golden sonra, Kocaelispor yedek kulübesine, hemen arkasındaki kapalı tribünden bazı taraftarlar laf attı. Kocaelispor’un yedek kulübesinde bulunan futbolcular taraftarları tahrik edecek nitelikte yanıt verince tribünde bir anda gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte Kartalspor’lu 3 taraftar polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada karşılaşma yaklaşık 10 dakika duraksadı. 

Karşılaşmanın hakemi Manisa Bölgesi’nden Çağatay Şahan, Kocaelispor yedek kulübesinde bulunan Serdar Topraktepe, Uğur Durmuş ve Ercan’ kırmızı  kart gösterdi. Kırmızı kart gören 3 Kocaelisporlu futbolcu bu arada karşılaşmanın orta hakeminin üzerine yürüdükleri görüldü. Kendi takım arkadaşları ve Kartalspor’lu futbolcular tarafından zorla sakinleştirilen kırmızı kart cezalı 3 futbolcu saha dışına çıkartıldı.

Taş  yağdırdılar!

Karşılaşma sonrasında bir önlem olarak önce Kartalspor’lu taraftarlar stadı terk ettiler. Bu arada yaklaşık 45 dakika alındıkları tribünde bekletilen Kocaelispor’lu taraftarlar yine Çevik Kuvvet Polislerinin eşliğinde Kartal Tren İstasyonuna götürülerek burada hazır bekletilen banliyö trenine bindirilerek Kocaeli’ye gönderildiler. Tren camlarından sarkan ve Kartallılara ağır küfürler eden Kocaelispor’lu bazı taraftarlar yanlarında getirdikleri taşları trenin penceresinden fırlatarak bazı iş yerlerinin camlarının kırılmasına neden oldular.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]