SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Emniyetine araç takviyesi yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Suç işleme oranının en düşük ve huzurlu ilçesi Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri 12 modern araçla takviye edildi.

Kartal Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Asım Küçük’ün girişimleri sonuncunda, İş adamlarının katkıları ile temin edildiği belirtilen polis araçlarının anahtar ve araç teslim töreni Kartal Pelit Pastanesi’nde düzenlenen sade bir törenle Kartal İlçe Emniyet Müdürü İzzet Kaptan’a teslim edildi.

Üst düzey katılım oldu

Araç ve anahtar teslim törenine Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı,Cumhuriyet Başsevcisi Yusuf  Ulu  İmçe ,Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy,  İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Tuğrul Pek,Kartal İlçe Emniyet Müdürü İzzet Kaptan, Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Murat Savaş, Bürolar Amiri Erhan Akgün, Ekipler Amiri Gökhan Dörtyol, Asayiş Büro Amiri Nedim Recep Ketlüda,Kartal Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği  Kurucu Başkanı Asım Küçük ve araç bağışında bulunan hayırsever iş adamları katıldı.

Teşekkür etti

Kartal ‘ın çalışkan ve başarılı İlçe Emniyet Müdürü İzzet Kaptan, araçların ve anahtarlarının teslim töreninde yapmış olduğu kısa konuşmada Polis-Vatandaş dayanışmasının ve yardımlaşmasının bir kere daha altını çizdi. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan araçların temin edilmesinde katkısı bulunan Dernek Başkanı Asım Küçük’e ve araç bağışında bulunan İşadamlarına teşekkür eden Kaptan, Dernek Başkanı Asım Küçük ve İşadamlarına birer teşekkür plaketi sundu.

Filo gençleştirildi

Kartal’ın kısa süre içersinde İstanbul’un suç işleme oranının en düşük ve huzurlu ilçe konumuna gelmesinde önemli çalışmaları ve katkıları olduğu belirtilen Kartal İlçe Emniyet Müdürü İzzet Kaptan, “ Türk Polis Teşkilatının 165. yılında, bu güzel günde toplam 12 tane araç hizmete sunuldu. Daha önceki sekiz aylık performansımızda da 11 tane daha aldık. Toplamda 23 aracımız oldu. Şu anda Kartal İlçe Emniyet Teşkilatında 48 araç bulunmakta. Bunların 23’ü 2010 model, Dolayısı ile araç yaş ortalamamız 2005 ila  2010 arasında oldu. Daha önceki dönemde, Temmuz ayından önceki dönemde 2000 ile 2009 arasında araçlarımızın yaş durumu vardı.Şu an bu araçların katılımıyla  2005-2010 yaş ortalamasını gençleştirmiş olduk. İnşallah Kartal için daha güzelini yapacağız” diye konuştu.

 

Kaptan,araç filosuna katılan 2010  model araçların özellikle  önleyici hizmetler, olay yeri incelemesi ve  trafik hizmetlerinde kullanılacağını da sözlerine ekledi.Tören sonunda 12 araç siren çalarak kısa bir şehir turu attı.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]