Kartal’da Voleybol Turnuvası start aldı

Yayın: 11:15 - 06.04.2010
Güncelleme: 11:15 - 06.04.2010

Kartal Belediyesi birimler arası voleybol turnuvası başladı.

Kartal Belediyesinin her sene geleneksel olarak düzenlediği müdürlük birimleri arası oynanan voleybol turnuvasının startı verildi. A ve B olmak üzere iki grupta yaklaşık bir ay sürecek karşılaşmalar, yapılacak final maçıyla son bulacak.  A grubunda KARYAPSAN, Zabıta, Destek Hizmetleri, İmar ve Şehircilik, ve Başkanlık takımlarının mücadele edeceği turnuvada, B grubunda ise KARTURSAŞ, Mali Hizmetler, Fen İşleri, Bilgi İşlem ve Plan Proje takımları ter dökecek.

Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek turnuvanın ilk müsabakaları düzenlenen karşılaşmalar ile başladı. İki grup arasında yapılan müsabaka karşılaşması ile startı verilen turnuvada A Grubunda Zabıta takımı ile KARYAPSAN, B grubunda ise KARTURSAŞ ile Mali Hizmetler takımı karşılaştı.

A grubunda oynanan karşılaşmada Zabıta takımı KARYAPSAN takımını 3-1 yendi. Oynanan turnuvada, B grubunda mücadele eden Mali Hizmetler takımı ise KARTURSAŞ’ı 3-0 gibi bir skorla mağlup etti. İlk karşılaşmalardan sonra yaklaşık bir ay sürecek turnuva 03.05.2010 tarihinde yarı final daha sonra 10.05.2010 tarihinde oynanacak final maçları ile son bulacak.

 

Exit mobile version