İngilizce Öğrenmek İçin 3 Karşı Konulmaz Sebep

Yayın: 09:30 - 02.01.2020
Güncelleme: 09:30 - 02.01.2020

İngilizce öğrenmenin birçok yolu olabilir, Speakingline en kolay ve en eğlencelisini sunuyor. İngilizce, bilimin, havacılığın, bilgisayarların, diplomasinin ve turizmin dilidir. İngilizce bilmek, ülkenizdeki çok uluslu bir şirkette iyi bir iş bulma veya yurtdışında iş bulma şansınızı arttırır. Aynı zamanda uluslararası iletişim dili, medya ve internet dilidir, bu nedenle İngilizce öğrenmek sosyalleşme ve eğlence için olduğu kadar iş için de önemlidir!

İngilizce öğrenmenin bu kadar önemli olmasının ilk 4 nedenine bakalım:

1. İngilizce Uluslararası İletişim Dilidir

İngilizce dünyadaki en çok konuşulan dil olmayabilir ancak dünyadaki en yaygın ikinci dildir. 53 ülkenin resmi dilidir ve dünya genelinde yaklaşık 400 milyon insan tarafından konuşulmaktadır. İngilizce konuşabilmek, sadece anadili İngilizce olanlarla iletişim kurabilmenizi sağlamaz, sizi iletişim imkanlarında da bir adım öne çıkarır. Başka bir ülkeden biriyle konuşmak istiyorsanız iletişimin en kolay yolu ikinizin de İngilizce konuşmasıdır.

British Council, 2020 yılına kadar dünyada iki milyar insanın İngilizce çalışacağını öngörüyor. İngilizce öğrenmek, arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabilmeniz için önemlidir. Speakingline ile İngilizce öğrenirken, anadili İngilizce olan kişilerle tanışacaksınız.

2. İngilizce İş Dilidir

İngilizce baskın bir iş dilidir ve küresel bir işgücüne katılacaklar için insanların İngilizce konuşması neredeyse bir zorunluluk haline gelmiştir. Tüm dünyadan yapılan araştırmalar, sınır ötesi iş iletişiminin en sık İngilizce dilinde yapıldığını ve birçok uluslararası şirketin çalışanların İngilizcede akıcı olmasını beklediğini göstermektedir.

Airbus, Daimler-Chrysler, Nokia, Renault, Samsung, SAP, Technicolor ve Microsoft gibi küresel şirketler resmi dil kullanımı için İngilizceyi zorunlu kıldılar. Uluslararası pazarda İngilizce öğrenmenin önemi gün geçtikçe artıyor, bu sebeple İngilizce öğrenmek gerçekten hayatınızı değiştirebilir.

3. İngilizce konuşmak yeni bir eğlence kapısıdır

Dünyanın en iyi filmleri, kitapları ve müzikleri İngilizce olarak yayınlanmakta ve üretilmektedir. Bu nedenle, İngilizce öğrenerek büyük bir eğlence zenginliğine erişiminiz olacak ve daha büyük bir kültürel anlayışa sahip olacaksınız.

İngilizce konuşabiliyorsanız, en sevdiğiniz kitapların, şarkıların, filmlerin ve TV şovlarının keyfini çıkarmak için artık çevirilere ve altyazılara güvenmenize gerek kalmayacak. Filmleri ve televizyon programlarını İngilizce olarak izlemek de öğrenmenin harika ve eğlenceli bir yoludur!

Speakingline ile İngilizceyi en etkili biçimiyle, konuşarak öğrenebilirsiniz. Siz de hemen şimdi Speakingline ile İngilizce dünyasına adım atın!

Exit mobile version