Sigarayı Bıraktıktan Sonra Vücutta Neler Olur?

Yayın: 13:11 - 18.01.2020
Güncelleme: 13:11 - 18.01.2020

Ülkemizde yaklaşık 17 milyon kişinin sigara içtiği düşünülüyor. Bu zararlı alışkanlığın bırakılması adına sigara bırakma hattı veya sigara bırakma merkezi gibi alternatifleri değerlendiren bireyler ayrıca Allen Carr ile iletişime geçiyor. Öncelikle sigarayı bıraktıktan sonra vücutta yaşanan gelişmelerin de bilinmesinde yarar var. Çünkü vücudun kendi metabolizmasına dönüş yapabilmesi için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Başlangıçta sigarayı bırakmak zor gibi görünse de Allen Carr’ın düzenlediği seminerler sayesinde bu süreci başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Sigarayı Bıraktıktan Sonra Yaşananlar

Başka akciğer ve kalp hastalıkları olmak üzere sigaranın birçok sağlık sorununa neden olduğu biliniyor. Dünya’da her yıl 5 milyon, ülkemizde ise 100 binden fazla kişi sigaranın meydana getirdiği sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Üstelik bu rakamların 4’te 1’i sigaradan dolayı yaşamını kaybediyor. Peki sigarayı bıraktıktan sonra vücutta neler oluyor?

Görüldüğü üzere sigarayı bıraktıktan sonra çok daha kaliteli bir yaşam süreci başar. Ayrıca hayati önem taşıyan sağlık sorunları da ortadan kalkar. Allen Carr Türkiye, bu süreci başarılı bir şekilde yöneterek sigaradan kesin kurtulma yollarını sizlerle paylaşırken daha pek çok konuda da terapi desteği sunar.

Neden Allen Carr?

Sigarayı bırakmak bazı insanlar için imkansız düşünülebilir. Bu düşünce aslında bireysel olarak hareket edenler için geçerlidir. Oysa Allen Carr, düzenlediği seminerler sayesinde sigaranın insan vücudundaki etkilerini çok daha mantıklı bir şekilde paylaşırken aynı zamanda sigaranın zararları konusunda da bilinçlendirme faaliyetleri yürütmektedir. Bu yüzden katılacağınız seminerlerde daha pek çok detay sizi bekliyor olacak. Üstelik kurumsal seminerler, birebir seminer ya da grup seminerleri ile sigaradan tam anlamıyla kurtulmanın mutluluğunu yaşayacak ve daha sağlıklı bir hayata merhaba diyebileceksiniz. Alkol alışkanlığı için de Allen Carr’dan destek alabileceğinizi unutmayın. Daha fazla vakit kaybetmeden www.allencarr.com.tr adresini ziyaret edebilir ve randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Exit mobile version