SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Abdullah Bayram’ın mutlu günü

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Yakası Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Samandıra eski Belediye Başkanı Abdullah Bayram, bir ay içinde acı ve sevinci birlikte yaşadı.

Bir süre önce ablasını kaybeden ve kederli günler yaşayan Bayram, bu kez kızının mürvetini görerek mutlu olduğu gözlendi.

 

 

Dostları yalnız bırakmadı

Biricik kızı Merve’nin nikâh merasimi Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirdi.

Politika,İş ve Spor Camiasının  iştiraki ile kıyılan nikah törenine AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, İstanbul eski Milletvekili Halit Dumankaya, İstanbul-Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı,  AK Parti Kartal eski İlçe Başkanı Hasan Altuntaş,

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız,  AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci,  İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, Pendik eski  Belediye Başkanı Erol Kaya,  Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, MHP İstanbul Milletvekili adayı ve ünlü İşadamı Fuat Fettahoğlu,  Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi,Çekmeköy eski Belediye Başkanı Av.Sıddık Eraslan, Kartal Belediyesi eski Başkan Vekili Fikret Polat,AK Parti  Sultanbeyli kurucu İlçe  eski Başkanı Av. Furkan Barutçu,Milli Sporcu Selim Akbeniz,  Cevizli Kızılay Şube Başkanı Dr. Müjdat Keçeli,Pendikli ünlü politikacı Hüsamettin Elçi, 1.Sancaktepe Güreşleri ağası ve İşadamı Hüseyin Aktaş,Tek Gıda İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Metin Başdemir, Politika,İş Spor ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı nikah törenine davetliler adeta salona  sığmadı.

Gelin ve damadın şahitliklerini AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptı.

 Gelin Merve ve Damat Mehmet Üstün’e mutluluklar dileyen AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, genç evlilere nikâh cüzdanını bizzat vererek kutladı. Tebrikten sonra başlayan takı takma ile tören son buldu.

Başbakan çelenk gönderdi

 

Bu arada AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş ve Genç İş adamları Derneği Başkanı Barış Dumankaya’nın göndermiş oldukları muhteşem çelenkler dikkat çekerken, bazı Milletvekilleri, Politikacılar ve İşadamları birer telgraf ile Başkan Bayram’ı kutladılar, şehir dışında olduklarını belirterek, nikah törenine katılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdiler. Evet, onlar erdi muratlarına. Allah mutlu ve bahtiyar  kılsın.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]