MENÜ ☰
.
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Flaş, Sağlık, Toplum » Başbakandan Tuzla’ya hastane müjdesi..!

Başbakandan Tuzla’ya hastane müjdesi..!



Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’ya yeni bir Devlet Hastanesi yapılacağının müjdesini verdi. Tuzla’da bir sağlık kuruluşu açılışına katılan Başbakan Erdoğan, 200 yataklı devlet hastanesinin yapım çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

 

 Başbakanın müjdesinin ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıyla birlikte hastanenin yapılacağı araziyi gezdi. Bakan Akdağ, hastanenin yerine onay verdi.

Başkan halk meclisinde açıklamıştı

Şu anki Tuzla Devlet Hastanesi’nin yetersiz olduğu konusunda gelen şikayetlere kulak veren Başkan Yazıcı, çözüm konusunda harekete geçmiş, hastane yapılacağının haberini İçmeler Mahallesi Halk Meclisi’nde vermişti. Şikayetin Tuzla’nın genelinde olduğunun altını çizen Dr. Yazıcı, şu anda orman arazisi olarak görülen Tuzla Belediyesi arkasındaki arazinin planlarda sağlık alanı olarak ayrıldığını belirtti. Orman Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesiyle yapılan yazışmalarda buraya hastane yapımının uygun görüldüğünü vurgulayan Yazıcı “Proje şu anda Büyükşehir Belediyesi’nde. Komisyonda görüşüldükten sonra inşallah Tuzla daha büyük bir devlet hastanesine kavuşmuş olacak.” Dedi.

Galeri
📆 15 Nisan 2010 Perşembe 08:55   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kartal Gazetesi Ekran görseli web anasayfa

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Henüz anket yok.

BAĞLANTILAR