Başkan İsmail Erdem’in ev ziyaretleri sürüyor

Yayın: 14:25 - 13.04.2010
Güncelleme: 14:25 - 13.04.2010

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla yaptığı ev ziyaretleri, hasta ve taziye ziyaretlerine devam ediyor.

 İsmail Erdem ziyaretlerde hem aile fertleriyle sohbet etme imkânı buluyor hem de yanında getirdiği hediyelerle özellikle çocukların yüzünü güldürüyor. 

Belediyenin yoğun işlerinden fırsat buldukça ev ziyaretlerin sürdüreceğinin söyleyen Başkan Erdem:  “Vatandaşların her türlü sıkıntı ve derdine ortak olmaya ve sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Erdem, ev hanımlarının ağırlıkta olduğu ziyaretlerde belediyenin yaptığı hizmetler, kadına yönelik çalışmalar ve sosyal belediye uygulamaları hakkında bilgi veriyor, mahalle halkının sorunlarını dinliyor.

Özürlü, yaşlı, çocuk, yoksullar ve kadınlarla ilgili konularda yaptığı tüm icraatların,   sosyal belediyecilik anlayışını ortaya koyduğunu ve halk tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Başkan Erdem, mahalle ve ev gezilerini bundan sonra da sürdüreceklerini belirterek, “Mahallelerimizdeki ev ziyaretlerini sürdüreceğiz. Zira halkımızla iç içe olmanın bizlere ve onlara sağlayacağı fayda çok büyük” dedi.

Haftanın belirli günleri değişik mahallelerdeki evlere konuk olan Erdem, bu haftaki ev ziyaretinde kalabalık bir bayan topluluğu ile karşılaştı. Kısa bir sohbetin ardından ziyaretleri hakkında bilgi veren Erdem, mahallelere yönelik gelişmeler ve yapılacak projeleri de anlatma fırsatı buluyor. Belediyenin yapabilecekleri noktasında her türlü isteği kabul eden Erdem, bayanların isteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurguluyor.

Başkan Erdem, ev ziyaretleri sırasında gösterilen ilgiden oldukça memnun kalıyor. Çeşitli ikramların ardından belediyenin yaptığı hizmetleri tek tek vatandaşlarla paylaşan Erdem, ayrıca halkın cadde ve sokaklardaki beklendiklerine de yanıt veriyor. Zaman zaman talepleri de yerinde inceleyen Erdem’e mahalle halkından oluşan kalabalık topluluk eşlik ediyor.

Başkan İsmail Erdem’in ziyaretinden ailelerin, oldukça memnun kaldıkları görülüyor. Başkan’ı evlerinde misafir etmekten büyük mutluluk duyan aileler başkana teşekkür ediyor.

Exit mobile version