Başkan Erdem’den esnafı ziyareti

Yayın: 14:33 - 16.04.2010
Güncelleme: 14:33 - 16.04.2010

Esnaf ziyaretleri” etkinliği kapsamında Sancaktepe’nin değişik mahallerinde zaman zaman ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı İsmail Erdem bu defa da Samandıra esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İşyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Erdem, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretinde bulunduğu esnafa karanfil dağıtan Erdem, sokaktaki halkın da yoğun ilgisi ve yakınlığını görüyor.

 Esnaflar, Başkan Erdem’e kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, “Yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz, belediyemizin imkânları dâhilinde çok güzel hizmet veriyorsunuz” dediler.

Hafta içi yoğun çalışma temposu ile geçtiğini belirten Başkan Erdem, “Hafta içi ve hafta sonu fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ederek çaylarını içiyorum. Sıkıntı ve sorunlarını, taleplerini bire bir kendilerinden dinliyorum,” diye konuştu.

Başkan Erdem, “Sancaktepe halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Bu doğrultuda biz en iyi hizmet’i nasıl veririz onun çabası içindeyiz. Çalışmalarımıza geçmişte olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz” diyerek esnafın yanından ayrıldı.

Halk ve esnafla yakın temas içinde olan Başkan Erdem’in bu ziyaretler aracılığı ile Sancaktepeli esnaf başkanla yüz yüze gelme fırsatını buluyor.

Exit mobile version