BimcellTl Yükleme, Sorgulama ve Transter İşlemleri

Yayın: 17:22 - 17.03.2020
Güncelleme: 17:22 - 17.03.2020

Bimcell faturasız hat sahipleri, bim mağazalarına giderek, bimcell müşteri hizmetlerini arayarak, bimcell resmi internet sitesine girerek ya da kullandıkları bankaların mobil uygulamalarından ve internet sitelerinden 20 tl ile 50 tl arasında bimcelltl yükleme işlemi gerçekleştirebilirler.

 Kullanıcılar, kullandıkları bankaların mobil uygulamalarından ve bankalarının internet sitelerinden, ayrıca bimcell’in resmi internet sitesinden güvenli ve hızlı bir şekilde bimcelltl yükle işlemi yapabilmeleri mümkündür. Bimcell müşterilerine sadece faturasız hat şeklinde hizmet vermektedir.

Bimcell Paket Haklarının Sorgulama İşlemi

 Faturasız bimcell müşterileri, sahip oldukları paket bilgisini, kalan kullanım bilgilerini ve kalan bakiye bilgisini üç farklı şekilde öğrenebilirler.

Bimcell kalan kullanım, paket ve bakiye sorgulama işlemleri için;

Bimcell 9333 sesli yanıt servisini arayarak,

 Telefonun arama ekranında iken *123# tuşlayıp, arama tuşuna basarak,

 Dost paketleri kullanıcılarının kısa mesaj ekranına KALAN yazıp boşluk bırakmadan kullandığı dost paketinin adını yazması, örneğin KALANDOST10GB yazıp 4551’e kısa mesaj göndererek kalan kullanım hakkı, bakiye ve kullandıkları paket hakkında sorgulama yapabilirler.

Bimcell TL Transfer İşlemi

Bimcell müşteri hizmetlerinden, bimcell’in resmi internet sitesi üzerinden ya da bim mağazalarından başka bir bimcell faturasız kullanıcısına yükleme işlemi yapabildiği gibi, bimcell’denbimcell’e bakiye gönderme işlemi de gerçekleştirilir. Bunun için kısa mesaj kısmına girerek önce tl gönderilecek olan faturasız bimcell hattının numarası yazılır ve boşluk bırakılır ardından gönderilecek tl miktarı yazılır ve 9235’e kısa mesaj atılır. Böylece bir kaç saniye içerisinde tl transfer işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Exit mobile version