SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Öz: “ Halka Hizmet Veriyoruz”

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ nın Swissotel’ de düzenlemiş olduğu basını bilgilendirme toplantısında Haber Türk muhabirinin kendisine yönettiği soruları samimiyetle ve içtenlikle yanıtlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, özellikle Nevşehir’de kiralanan otelin ücreti ile ilgili yanlış anlamalar olduğunu dile getirdi.

Ayrıca Kartal Belediyespor ve Büyükada Orman Kampı tesisleri ile ilgili kendisine yönetilen soruları yanıtlayan ve yanlış anlaşılan konulara da şöyle açıklık getirdi: “  Nevşehir’deki tesis ile ilgili sormuş olduğunuz soruya çok teşekkür ediyorum. Siz daha önce de bu soruyu sormuştunuz size de cevap vermiştim.

Ama Haber Türk Gazetesi’nde çıkan ilgili haber” 29 yıllığına tamamı bir onda bir milyona  değilde, bir yıllığına bu rakama satın alındı” demişsiniz. 

Oysa 29 yıllığına 1.100.000 TL ye kiralanmıştır.  Bu konu hiç olmazsa burada açıklığa kavuşmuş oldu. Bizler BORÇ altında belediye devir alırken halka hizmet etmeyi ihmal etmemeyi ve bu yolda yürümeyi şiar edindik. Dolayısıyla borcumuz olabilir. Ama bu arada da halka hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Halk plajı 1 Mayıs’ta açılacak

Başkan Öz, şöyle devam etti: “ Kartal’da eskiler bilirler. Bir sahil kenti olan Kartal’da 5 tane plaj vardı. Kartal’da yaşayan herkes denizle iç içeydi. Şu anda Kartal uzun bir sahil şeridine sahip olmasına rağmen denize girilecek tek noktası yok.

Kartal’dan adalara bir hafta sonu, bir gün için ortalama 15 ile 20 bin kişi adalara gidiyor. Çoğunluk tabii ki Büyükada. Hiç olmazsa adalara giden insanlar belediyemizin sosyal tesislerinde dinlenecekler, piknik yapacaklar ve en önemlisi de denizle buluşacaklar.

Bu arada, Kapadokya’da bir otel aldık. o otelimizi de halkımızın hizmetine açacağız.

Kapadokya ‘yı tarihi ile, doğasıyla, kültürüyle mutlaka Kartallılarla buluşturmamız gerekiyor. Bunun için oteli aldık. Aldığımız kurumda Türkiye Kalkınma Sınaî Bankasıdır, parasını da peşin yatırdık bir onda bir trilyon. Ada tesislerimizde sözleşme gereği üç aylık dönemler halinde taksitleri ödenecektir. 1 Mayıs 2010 tarihi itibariyle Halk Plajını halkın hizmetine açıyoruz” hatırlatması yaptı.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]