Kartal CHP’nin yeni vizyonu takdir topluyor

Yayın: 12:08 - 09.04.2020
Güncelleme: 12:08 - 09.04.2020

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı kurumsal kimliği ile sergilediği yeni vizyonu ile takdir topluyor.

Yaklaşık dört ay önce yapılan genel kurulda İlçe Başkanı olan Efendi Argunşah siyasi tecrübesini kısa zamanda ilçe örgütü içinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla sahaya yansıtmayı başardı. Gerek örgüt içinde birlik beraberlik atmosferini pekiştirmesi, gerekse İlçe Başkanlığının Kurumsal yapısındaki gelişmeleri, çalışmalarını özellikle halka – partililere yönelik faaliyetleri sosyal medyayı da etkin kullanarak sergilemesi açıkçası beğenildi.

Efendi Argunşah’ı siyaseten, teşkilatçılık konusundaki tecrübesi, ayrıştırıcı değil birleştirici bir siyasi anlayışla, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve örgüt arasında başarıyla yürüttüğü İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yaptığını söyleyebilirim.

Bir önceki İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin de hakkını teslim etmek gerektiğini belirtirken, örgüt içindeki hoşgörü, birlik, beraberlik havasını güzel bir noktaya getirmişti. Çelebi’nin, İlçe Başkanlığı döneminde o zamanki Belediye Başkanı Altınok Öz’ün parti örgütü ile sürekli yaşadığı sıkıntılar sebebiyle çok rahat bir İlçe Başkanlığı yaptığı söylenemez.  Belediye Başkanı ile örgüt arasında yaşadığı zorluklara rağmen çok seviyeli bir siyaset anlayışı sergilediğini belirtmek isterim.

Kenan GÜLERCİ
Exit mobile version