Ehl-i Beyt muhtaç öğrenciler için toplandı

Yayın: 07:35 - 20.04.2010
Güncelleme: 07:35 - 20.04.2010

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ehl-i Beyt Derneği’nin muhtaç öğrenciler için düzenlediği Gençlik Şöleni’ne katıldı. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için her fedakarlığı yapmaya hazırız” diyen Yazıcı, program nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür etti.

  Tuzla Kafkale Spor Kompleksi’nde düzenlenen geceye ilgi büyüktü. Başkan Yazıcı’nın yanı sıra; programa Tuzla Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz, Ehl-i Beyt Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ağyüzlü, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Tuzlalı vatandaş katıldı.

           

 Programda bir konuşmada yapan Başkan Yazıcı, Tuzla’yı yönetirken ‘ortak akılı’ baz aldıklarını vurgulayarak “ Ehli Beyt Derneği’nin gençlere verdiği desteklerinden dolayı kutluyorum. Tuzla Belediyesi olarak, gençlik için yapılan her projenin, hep arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Katkılarından dolayı Başkan Dr. Şadi Yazıcıya çiçek sunulurken; sanatçılar Özcan Türe, Sercan Direk ve Arzu Şahin’in seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle gece devam etti.

Exit mobile version