Spor Yaparken Dinlenecek Şarkılar

Yayın: 18:20 - 24.04.2020
Güncelleme: 18:20 - 24.04.2020

Spor yaparken hareketli şarkıların dinlenmesi, spora daha fazla adaptasyon sağlanmasına neden olur. Bu sebeple, kişileri harekete geçirmeye yönelten ve sıkmayan şarkıların dinlenmesi gerekir.

1. Simge, Öpücem

Spor yaparken enerji verecek ve dikkati toplayacak şarkılar arasında gelir. Genel olarak Türkçe pop dinlemeyi seven bireylerin spor yaparken sıklıkla tercih ettiği bir şarkıdır.

2. Serdar Ortaç, Sürgün

Sürgün isimli Serdar Ortaç şarkısı, jenerik müzik ve sahip olduğu hareketli şarkı sözleri sayesinde, spor yaparken dinlenmeye oldukça uygun bir şarkıdır.

3. Atiye, Hisse

Hareketli şarkıları seslendirmesi ve enerji dolu dansları ile tanınan Atiye, Hisset isimli şarkısı ile de dinleyicilerin hareket esnasında daha aktif olmasını sağlıyor. Hisset şarkısı, hem müzik, hem de ses tonu ve şarkı sözleri sayesinde spor yaparken dinlemek için oldukça uygundur.

4. Demet Akalın, Canıma Da Değsin

Uzun yıllar boyunca pop müzik alanında önemli eserler ortaya koyan Demet Akalın, Canıma da değsin isimli şarkısıyla da aynı performansı yakalar. Şarkı, birçok spor salonu tarafından hoparlör aracılığı ile uzun süreler boyunca seslendirilmiştir.

5. Oğuzhan Koç, Yaradana Yalvartma

Yaradana yalvartma isimli şarkı, durağan gibi görünen şarkı sözlerinin hareketli müzikle desteklenmesi ile spor yaparken dinlenmeye uygun hale gelmiştir. Spor yaparken hem düşünmek hem de odaklanmak istendiği zaman dinlenmesi önerilen bir şarkıdır.

6. Ece Seçkin, Dibine Dibine

Açılışlarda, organizasyonlarda ve spor müsabakalarında sıkça dinletilen Dibine Dibine şarkısı, spor yaparken dinlemek için oldukça uygundur.

Kaynak :https://xmuzik.net

Exit mobile version