Pvc zemin kaplama

Yayın: 12:09 - 09.05.2020
Güncelleme: 12:09 - 09.05.2020

Yoğun trafiğe sahip alanlar ve yapılar için pvc zemin kaplama son derece önemlidir. Son yıllarda bildiğiniz klasik yer döşemesi ve kaplamasıürünlerinin dışında bir çok alanda pvc yer demeleri görmektesiniz. Bu ürünlerin oldukça sık tercih ediliyor olmasında bir çok etken vardır. Bunlardan bazılarışöyledir; uzun ömürlü kullanım sunması, antibakteriyel ve hijyenik bir kullanım sunması, kolay temizlenebilir olması ve görsel yönünün çok iyi olmasıdır. Bir çok yapıda zemin kaplama için pvc malzemeler 2020 yılında en çok tercih edilen ürünlerdir.

 

Heterojen ve Homojen Pvc Zemin Kaplama

Zemin kaplamalarında pvc bazlı malzemelerde bir çok teknik özellik bulunmaktadır. Su geçirgenliğinin çok düşük olması, ses yalıtım özelliklerinin bulunması, antibakteriyelözellikleri gibi detaylar vardır. Özellikle sağlık alanları ve kreşlerde bu detaylar çok daha fazla öne çıkar. Yoğun insan trafiğine sahip ve insan sağlığı için hijyenik bir zeminde kesinlikle pvc zemin kaplama ideal bir seçim olmaktadır. Yekpare görünüm, ek alanları için özel uygulama çözümleri bu ürünlerde bulunmaktadır.

Pvc Zemin Kaplama Kullanım Alanları

Hastane zemin kaplama için hasta odaları, lobi ve koridorlarda vede ameliyathanelerde farklı malzemelerden seçim yapılabilmektedir. Kreş ve anaokulları içinde hijyen özellikleri bulunan çeşitler bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri ve spor salonlarında da yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Son yıllarda özel şirket binaları ve konutlar için özel üretilmişpvcözelliklerde yer zemin kaplama çeşitleri bulunmaktadır. Deka zemin İstanbul başta olmak üzere hastane zemin kaplama uygulamaları ve tüm alanlar için özel çözüm üretmekte ve uygulama hizmetleri vermektedir.

Exit mobile version