Başkan Erdem’in şafak yürüyüşleri devam ediyor

Yayın: 11:30 - 21.04.2010
Güncelleme: 11:30 - 21.04.2010

Göreve geldiği günden bu yana, sabah gün doğmadan Sancaktepe’yi adım adım gezen Başkan Erdem, yaptığı çalışmayı aralıksız sürdürüyor. 

Yağmur kar demeden, haftanın belli günlerinde sabahları bir mahallede inceleme ve takip amaçlı yapılan yürüyüşlere, başkanın ekibi de atkılıyor. 20 Nisan 2010 da ki yürüyüş soğuk ve yağmur altında yapıldı.

Başkan Erdem henüz gün ağarmadan başladığı çalışmasında, sabahın erken saatlerinde işlerine giden Sancaktepeliler ile ayaküstü sohbet edip, talep ve düşüncelerini dinliyor.

 

 Genci ve yaşlısıyla yoğun ilgi gösteren Sancaktepeliler, zaman zaman araçlarından inerek Başkanla el sıkışıp kısa süreli konuşuyor.

Başkan, yaptığı yürüyüşte; cadde ve sokakları yerinde inceleme, ihtiyaçlar, eksikler ve yapılan çalışmaları görme gibi yoğun ve yorucu bir maraton yürüyüşü yapıyor.

Yaklaşık 5 ila 10 km süren yürüyüşe, zaman zaman halkta eşlik ediyor. İşlerine giden halk ya da başkanı sokaklarında gören ev hanımları da evlerinden çıkarak başkanla görüşüyor.

Başkan Erdem, iş yerlerinin açılmamsıyla esnafa çat kapı giderek onlara sürpriz yapıyor. Başkanlarını karşılarında gören Sancaktepeliler hem şaşırıyor hem de mutlu oluyor.

Halkın başkana olan sevgi ve güvenleri dile getirdiği görüşmelerde, istekleri de not alınarak takip edilme yoluna gidiliyor.

Başkan Erdem,”halk hizmet edeni ve kendisine verilen değeri görür ve bilir. Biz görevimiz gereği halkın içinde olma gibi önemli ve değerli bir işi yerine getiriyoruz. Biz yorulalım ama halkımız rahat ve güven içinde olsun” dedi.

Başkan Erdem, şafak yürüyüşlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version