SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

ODA Tiyatrosu zor günler yaşıyor, destek bekliyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Tiyatro sahibi, Yönetmen Yazar Senarist Aktör Kaan Erkam tarafından yapılan açıklama da sanatseverlerin oda tiyatrosuna destek olunmasını istedi.

Yapılan açıklama da;

Kıymetli sanatseverler,

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de sosyal ve ekonomik açıdan sarsan covid-19, ülkedeki tüm sektörleri olumsuz etkiledi.

Pandemi yüzünden zarar gören birçok sektörden biri de özel Tiyatrolar oldu. Sahnesi olmayan turne yapan tiyatrolardan daha fazla, kendine ait salonu olan ekipler en fazla zararı görmekte.

Pasaj içlerinde var olan tiyatro salonlarının kapatılıp dükkân yapıldığı son zamanlarda, kurtarılması gereken aslında bu yeni tiyatro salonları.

Oda Tiyatrosu 30 yıllık bir ekip. Son on yıldır Mecidiyeköy’deki sahnesinde kendi oyunlarını sergilemekle kalmıyor, birçok ünlü tiyatroya ya da amatör tiyatrolara da sahnesini açıyor.

Ancak bu son dönemde tiyatro salonu kapanma tehlikesi yaşıyor. Mülk sahibinin kiralarını yarı yarıya düşürmesi bile çare olmuyor. Kira, elektrik, su gibi ana masraflar ödenemiyor. Ekim ayında sezon açılana kadar, yok olmamak için tiyatromuzun sizlerin desteğine ihtiyacı var. Siz de destek olmak isterseniz, tiyatro ile 0 212 266 77 43’den bağlantı kurabilir ya da Fongogo tarafından açılan destek linkine tıklayarak yardım edebilirsiniz.

https://fongogo.com/Project/oda-tiyatrosu-sahnesini-kurtarin-2

İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

Sanatla kalın

İlgili Haberler

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Magazin
17 Mayıs 2024
Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile evlendi

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile evlendi. Melisa Aslı Pamuk, ınstagram hesabında soyadını değiştirince gerçekler ifşa oldu. İşte detaylar… Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, bugün herkesi şok eden bir hamlede bulundu. Bir süredir kariyer hayatına Fransa’da devam eden futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk’tan şok eden bir hamle […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]

Magazin
16 Mayıs 2024
Uyuşturucu alırken yakalanan Feyza Civelek’ten ilk paylaşım geldi

Uyuşturucu alırken polise yakalanan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek sessizliğini bozdu. Feyza Civelek’ten olay sonrası ilk paylaşım geldi. İşte detaylar… Show TV ekranlarının popüler dizisi Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Nilay karakteri ile sık sık konuşulan Feyza Civelek, polisi torbacı zannederek uyuşturucu isterken yakalanmıştı. Olayın ardından herhangi bir açıklamada bulunmayan Feyza Civelek, günler sonra sessizliğini […]