Oturma Banklarına Çiçekli Sosyal Mesafe

Yayın: 12:28 - 02.06.2020
Güncelleme: 12:28 - 02.06.2020

Koronaviris Covit 19 tedbirleri kapsamında ülke genelinde yapılan koruyucu tedbirler devam ediyor. 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine girilmesine rağmen Sağlık Bakanlığı’nın tedbirlerin sürdürülmesine yönelik önerileri doğrultusunda Erzurum Aziziye Belediyesi ilçe genelinde dinlenme ve park alanlarında ki banklarda da sosyal mesafenin uygulanması için önlemler almaya başladı.

Banklarda mesafelerin ihlali ve unutulmasının önlenmesi amacıyla en fazla iki kişinin oturması için bank orta kısımlarına çiçekler konuldu.

Bu sayede vatandaşlar arasında sosyal mesafeler korunmuş olacak. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, cami bahçeleri ve park alanlarının bulunduğu alanlarda ki banklarda pilot bölge olarak Vehbi Efendi Camii bahçesinde uygulamaya başlandığını söyledi.

Bank aralarında ahşap saksıdan oluşturulan çiçek organizeleri ile vatandaşların antipatik olmayan bir düzenle sosyal mesafenin sağlandığını dile getiren Başkan Orhan, “Öncelikle vatandaşlarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür etmek istiyorum. Halkımızın yoğun olarak tercih ettiği park ve bahçeler ile sosyal alanlarda banklarda da sosyal mesafe düzeni getirmek istedik.

Exit mobile version