İTÜ Denizcilik Fakültesi kapılarını eğlence için açıyor…

Yayın: 08:39 - 22.04.2010
Güncelleme: 08:39 - 22.04.2010

Baharla birlikte öğrencilerin dört gözle beklediği üniversite şenlikleri başladı. Geleneksel olarak her sene düzenlenen Denizcilik Şenlikleri de, bu sene 24 Nisan Cumartesi günü  İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Kampüsünde kutlanıyor. 

2009 yılından itibaren her sene kutlanan Denizcilik Şenliği, öncelikle başta üniversite öğrencileri olmakla beraber öğrenci olmayanlarında katılımı ile 24 Nisan Cumartesi günü gerçekleşiyor. Etkinliğin saat:17.00’da başlaması ve gece saat 24:00’e kadar devam etmesi planlanıyor. 

İnsanlık tarihinin her döneminde var olmuş ve önemli sayılan Denizcilik Mesleği bu özel günde daha da anlam kazanıyor. Şenlik, geçmiş dönemlerden bu yana büyük bir heyecan ile karşılanıyor. İstanbul’daki üniversite öğrencilerinin hedef kitle olduğu bu festival zor ve bazen de sıkıcı olan üniversite ders ortamından insanları bir nebze olsun uzaklaştırmayı amaçlıyor. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği Denizcilik Şenliği’10 da, öğrenciler bütün bir yılın gerilimini atarken yaklaşan sınavlardan önce enerji topluyorlar. Katılımcılar etkinlikte gerçekleşecek olan konser kapsamında Direc-t ve Dorian grupları eşliğinde keyifli dakikalar geçirecek. Denizcilik Şenliği eğlence ile dolu unutulmaz bir gün geçirmenizi hedefliyor.  

Girişin   ücretsiz olduğu etkinlik kapsamında, başvurular dahilinde üniversite kampüslerinden belirli noktalara (Taksim –Kadıköy gibi…) dönüş için servisler mevcut olacaktır. 

Bilgi İçin: Hülya Yıldırım-0212 222 85 80 /0539 540 27 07

Exit mobile version