Pendorya AVM’de 23 Nisan Bayramı çoşkusu

Yayın: 12:33 - 22.04.2010
Güncelleme: 12:33 - 22.04.2010

22-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Pendorya Çocuk Şenliği kapsamında çocuklar, bir yandan palyaçolarla gülecek, uçurtma uçurtacak, oyun parkurlarındaeğlenceli zaman geçirecek ve binlerce hediye kazanacak.

“Hediyeli bir Dünya” Pendorya Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutluyor. Pendorya’da, 22-23-24-25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Pendorya Çocuk Şenlikleri kapsamında çocuklara özel birbirinden farklı ve eğlenceli birçok etkinlik hayata geçirilecek. Bunun yanı sıra Pendorya, binlerce hediye dağıtarak çocukların bayramını kutlayacak.

Masal CD’si ve güneş gözlüğü hediye

22 Nisan’da dans gösterisi ile başlayacak kutlamalar 23 Nisan’da yüz boyama, karikatürist etkinlikleri, jonglör ve tahtabacak gösterileri ile devam edecek. Yine 23 Nisan günü, Pendorya’dan masal CD’si ve Gül Optik’ten 5000 çocuğa güneş gözlüğü hediye…

Çocuklar Uçurtma Şenliği ile eğlenecek

Pendorya AVM’de 24 Nisan’da kurulacak olan Çocuk Panayırı’nda düzenlenecek uçurtma şenliği ile çocuklara unutulmaz bir eğlence yaşatılması hedefleniyor. Dev bir Pendorya uçurtması ile birlikte yapılacak olan uçurtma şenliğine katılacak olan çocukluklar keyifli bir gün geçirecekler. Yine 24 Nisan’da çocuklar kurulacak Çocuk Atölyesinde, Oyun Parkurlarında ve yetenek oyunlarında keyifli vakit geçirecekler.

“Hediyeli Bir Dünya” Pendorya AVM sürpriz hediyelerine yıl boyunca devam edecek…

Exit mobile version