Filipin’li Yengemiz Güzellik Salonu Açtı

Yayın: 09:27 - 18.07.2009
Güncelleme: 09:27 - 18.07.2009

23 yıl önce Ebubekir Eraslan ismindeki gemici ile tanışan ve kısa bir süre sonra da evlenen, sonrasında da İstanbul’da oturmaya başlayan Filipin’li Deniz Eraslan, buradaki dostlarının teşvikiyle Bostancı’da, kızı Çağla’nın ismini verdiği Bayan Kuaför Salonu açtı. Modern bir şekilde dizayn edilen Bayan Kuaför Salonunun açılışını Estetiysen Uzmanı ve Eğitimci Seba Ülgen, yaptı.

Deniz Eraslan’ın akrabaları, arkadaşları ve yakın dostlarının katıldığı görkemli açılıştan sonra konuklarına bir kokteyl sunan Deniz Eraslan,23 yıldan beri Türkiye’de yaşadığını, Türklerin sıcakkanlı ve dost insanlar olduğunu nu vurguladı. Ülkesinden kilometrelerce uzakta olmasına rağmen burada yabancılık çekmediğini, kendi ülkesindeymiş gibi hareket ettiğini belirtti ve Bostancılı hanımların hizmetine açmış olduğu güzellik salonu ile ilgili şunları söyledi: “ Bölgede eksikliğinden ziyade bu sektörde biz kaliteyi getirmeyi düşündük. Bostancı halkının ihtiyacını ve bu konuda ki taleplerini karşılamak için salonumuzu açtık. Bende Estetisyenim. Burasını açmakla en doğru kararımızı verdiğimize inanıyorum. Burdaki Bayanlara kaliteli, çok güzel Kuaförlük ve güzellik hizmeti vereceğiz. Çünkü işimizde ustayız Deneyimli bir ekiple işe başlıyoruz. Güzellik salonumuzda saç bakımı, fön, boya, röfle, ağda, manikür, pedikür, cilt bakımı. Şu anda bunlarla başladık “dedi.

Çağla Bayan Kuaför Salonu Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Şenler, deneyimle bir ekiple hizmet vermeye başlayan güzellik salonunun Bostancı Dr. Kemal Akgündar Cad. Belik Apt. No: 37/ A Şenesenevler Lisesi yanı olduğunu ve telefon numarasınında 0 216.416.75.58 olduğunu kaydetti.

Haber: Fethi Satıcı

Exit mobile version