SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapı’dan 68 bin liraya rezidans yaşamı..

Yayınlanma:
ABONE OL

287 daireden oluşan Upcity Residence, 30 Nisan tarihinde satışa çıkıyor.

Teknik Yapı’nın, yüksek yaşam standardı ve alışveriş merkezi ile tanıştırdığı Uğur Mumcu, şimdi de 68 bin liradan başlayan rezidans yaşamına hazırlanıyor.

Teknik Yapı, Uğur Mumcu’da yüksek kaliteye doğru alınan yolda değişimin üçüncü adımını atıyor. Uğur Mumcu’ya Bağdat Caddesi kalitesindeki daire ve yaşam alanı ile Akmerkez gibi alışveriş merkezini taşıyan Teknik Yapı, şimdi de rezidans yaşam tarzını sunuyor.

Uğur Mumcu bölgesinin ilk rezidans yaşamını sunan Upcity Residence projesi, 68 bin liradan başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Toplam 287 daireden oluşan Upcity Residence, 30 Nisan tarihinden itibaren görücüye çıkacak.

Tanıtım toplantısında basın mensuplarına bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Upcity Residence’ı yapımı Ocak 2009’da başlanan Upcity Flats’ı taçlandıracak bir proje olarak değerlendirdi. Gerçekleştirdikleri projelerle bölgedeki yaşam kalitesini yükseltmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Nazmi Durbakayım, Upcity’nin bölgede başlı başına bir marka olacağını ifade etti. Upcity Residence projesinin de Teknik Yapı’ya ait arsa üzerinde yükseleceği bilgisini veren Durbakayım, bu nedenle fiyatların yine erişilebilir ve prim potansiyeline sahip seviyede olacağını açıkladı. Başkan Durbakayım, projenin Teknik Yapı Holding’in öz kaynaklarından finanse edilmesinin de daire fiyatlarına cazibe kazandıran bir diğer unsur olduğunu vurguladı.

Müşteriler örnek daireye bakarak karar verecekler

Nazmi Durbakayım, satışa çıkmadan örnek daire hazırlanmasının müşterilerin karar verme süreci açısından önemli olduğunu hatırlattı. Örnek dairede yer alacak tüm donatılar ve malzemelerin, projede yer alan dairelerdekilerle birebir aynı olacağını belirten Başkan Durbakayım “Kadıköy ve Ataşehir’deki lüks olarak tanımladığımız hizmetlerin aynısı, Uğur Mumcu’daki Upcity Residence projesinde de sunulacak. Kat sahipleri sadece aldıkları hizmetlerin bedelini ödeyecek” açıklamasını yaptı.   

Başkan Durbakayım Kartal bölgesi ve civarındaki beyaz ve mavi yakalı üst düzey yöneticilere, dairelerini homeoffice olarak kullanmak isteyenlere ve genç çiftlere hitap edecek olan Upcity Residence projesinin, aynı bölgede yer alan sanayi kuruluşlarının ve holdinglerin misafir evi olarak kullanılmasına müsait olduğunu kaydetti.

68 bin liradan başlayan fiyatlar

Projede yer alacak toplam 287 dairenin tipi; stüdyo, 1 + 1 ve 2 + 1 şeklinde olacak. Daire tiplerine göre dağılım ise 48 adet stüdyo, 179 adet 1 + 1 ve 54 adet 2 + 1 şeklinde sunulacak. Projede ayrıca büyüklükleri 52,50 ile 232,00 metrekare arasında değişen 6 farklı tipte ticari birim yer alacak.

İlk etapta projede yer alan dairelerin 242 adedi satışa çıkacak. Büyüklükleri brüt 33.07 – 98.04 metrekare arasında değişen dairelerin ilk satış fiyatı ise 68.000 TL ile 225.100 TL arasında yer alacak, dairelerin teslim tarihi ise Mayıs 2012 olacak.

Yeşil dokuyu pencerenizin kenarına getiriyor

Toplam 11.378 m² alana sahip Upcity Residence projesindeki toplam inşaat alanı ise 36.000 m² civarında olacak. Toplam arsanın yüzde 80’i, yani 9.132 m²’lik bölümü yeşil alana ayrılırken rezidans olarak planlanan iki blok sadece 1.617 m²’lik alan üzerinde yükselecek. Söz konusu toplam arsa alanı üzerinde ayrıca 470 m² ticaret alanı yer alacak. Aydos Ormanı’nın eteğinde yer alacak projenin yeşil alan olarak ayrılacak kısımlarda 159 m²’lik açık havuz ile basket, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile birlikte spor alanları olacak.

Teknik Yapı’nın son yıllarda gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki birçok hizmet ve sosyal aktivite imkanı Upcity Residence projesinde de sunulacak. Bu kapsamda projede yer alacak olan sauna, toplantı odası, revir, masaj odası, fitness, aerobik, aletli jimnastik, masa tenisi gibi sosyal aktiviteler ise blokların altında yer alacak.

Teknik Yapı kalitesi kullanılan malzemeye yansıyacak

Upcity Residence projesinde kullanılacak malzemeler, Teknik Yapı’nın Bağdat Caddesi ve Ataşehir’deki projelerinde kaliteyi yansıtacak. Kalite bakımından pahalı sayılabilecek söz konusu markalı malzemeler, Teknik Yapı’nın toplu alım ve peşin alımlarda sağladığı avantajlarla kat sahiplerine yansıtılacak. Ayrıca Upcity Residence’da standart olarak yer alacak ankastre ürünlerden ocak, fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz için Ariston veya muadili marka tercih edilecek. Eviye ise Franke, TEKA veya muadili marka olacak.

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]