Sancaktepe GSK şampiyonluğu kutluyor

Yayın: 07:25 - 27.04.2010
Güncelleme: 07:25 - 27.04.2010

İstanbul Süper Amatör 1. Grup’ ta mücadele eden Sancaktepe GSK’ nın bu sezon elde ettiği grup şampiyonluk kutlamaları kapsamında, Sancaktepe Belediye  Başkanı İsmail Erdem’le bir araya geldi. Öğle yemeğinde bir araya gelen futbolcu ve yöneticiler şampiyonluğu bir kez daha kutladılar.

 

Sporu ve sporcuyu seven Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yemekte yaptığı kısa konuşmada, elde edilen başarının çok sevindirici olduğunu berterek, “dünyada sanat ve sporun dili rengi yoktur. Bizde everensel bir niteliğe sahip olan futbolu Sancaktepe’de gençlere sevdirmek istiyoruz. Ayrıca elde edilen başarılarla sporun dostluk ve kardeşliği pekiştiren yönünden iyi yararlanmamız gerekiyor” dedi. Başkan Erdem, başta futbolcular olmak üzere yönetici ve antrenörleri tek tek kutladı. Erdem “ bu başarıyı elde eden bir takımı 3.ligde görmek istiyoruz”  şeklinde kendilerine hedeflerini gösterdi.

 

Futbolcu ve yöneticiler, yemekten sonra aynı zamanda Sancaktepe GSK’nın başkanı olan İsmail Erdem’e kupalarını sundular.

 

Exit mobile version