Otobüs Seyahatlerinin Olmazsa Olmazları

Yayın: 13:04 - 24.08.2020
Güncelleme: 13:04 - 24.08.2020

Şehirlerarası otobüs seyahatleri, her insanın en az bir kere yaşamış olduğu bir deneyim. Hatta yaşamamış olanların da yaşaması gereken bir deneyim desek yanlış olmaz. Aynadan yansıyan yollar, muavin diyalogları, mola terminalleri ve çok daha fazla ayrıntı otobüs seyahatlerini sanki yaşıyormuş hissi uyandıracak.

1- Arka koltuğunuza çocuklu bir aile gelmesi son derece olasıdır. Eğer gelmemişse büyük olasılıkla çocuklu aile sizsinizdir.

2- Kulaklıksız bir otobüs seyahati düşünülemez. Otobüsteki yol sesinden uzaklaşmak ve kendinizle baş başa kalabilmek için siz de kulaklığınızı yanınızdan ayırmayın.

3- Molalarda her zaman otobüsün beklediği bir kişi çıkar. Mola zamanını hiçe sayarak kendince vakit geçiren bu kişiler gideceğiniz yere geç gitmenize neden olabilir.

4- Cam kenarı koltuk kapmak oldukça önemli. Biletinizi alırken cam kenarı diye belirtmezseniz başka cam kenarlarının boşalmasını gözleye gözleye yolculuğu bitirebilirsiniz.

5- Ön koltuğunuzdaki kişi çoğu zaman koltuğunu yatırarak özellikle uzun boyluları üzecek hareketlerde bulunabilir.

6- Arka koltuğunuzda oturan kişi her oturup kalktığında sizin koltuğuzun başlığını tutarak sizi yerinizden zıplatabilir. Siz ters ters baksanız da bu durum onun için son derece normaldir.

Bu ve bunun gibi yer yer tatsız, yer yer de eğlenceli ayrıntılarla şehirlerarası yolculukları tamamlayabilirsiniz. Tabii ki bu maddeler geçmiş yıllardaki yolculuklara daha uygun denebilir. Artık çok daha yeni ve gelişmiş otobüslerle konforlu ve uçak seyahatlerini aratmayacak yolculuklar yapabilirsiniz. Tüm yolcu otobüslerini www.truck1-tr.com ile görebilir, ikinci el otobüs fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Adeta binek araç alıp satmak gibi ayrı bir pazarı olan ikinci el otobüs piyasasında da yerli ve yabancı birçok otobüs markası arasından seçim yapılabilir.

Exit mobile version