Kartal’da Kaymakam ve Belediye Başkanı denetimleri sıkılaştırdı

Yayın: 18:24 - 04.09.2020
Güncelleme: 18:24 - 04.09.2020

İçişleri Bakanlığı’nın “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yayınladığı genelge doğrultusunda, COVID -19 tedbirleri kapsamında İlçe genelinde tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimlerle, korona virüsü tedbirlerini denetlemeye devam ediliyor.

“Sağlığımız İçin Hepimiz İçin”

Kartal’da esnafa yönelik sıkı korona virüs denetimleri kapsamında Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, Uğur Mumcu Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.

Denetim boyunca, Kaymakam Abdullah Demir ve Başkan Gökhan Yüksel, virüsün yayılmaması için esnafın aldığı tedbirleri inceleyerek gerekli uyarılarda bulundu. 

Denetimlerin halk sağlığını korumaya yönelik yapıldığını vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bugün Kartal Kaymakamımız Abdullah Demir ve ilçe protokolümüzle birlikte Uğur Mumcu Mahallesi’ndeyiz. Kartallı komşularımızın sağlığını korumak için esnafımızın aldığı tedbirleri denetliyor, gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. Salgının yayılmasını önlemek için hepimizin sorumlulukları var. Hepimiz bu sorumluluklarımıza dikkat etmeli ve tedbirlerimizi almak zorundayız. Gerekli uyarıları dikkate aldığımız sürece de bu zor günleri de hep beraber atlatacağız.” İfadelerini kulandı.

Exit mobile version