İstanbul yeni havalimanı transfer

Yayın: 15:56 - 30.09.2020
Güncelleme: 15:56 - 30.09.2020

İstanbul’dan İstanbul yeni havalimanı transfer hattı gibi güzergahlar sayesinde diğer büyük şehirlere de ulaşım kolaydır. İstanbul, herkesin yaşamak istediği ender şehirlerden biridir. Orada yaşamanın bir yaşam tarzı olduğunu söylerler. Farklı kültürlerden insanların birlikte huzurlu yaşayabildiği ender şehirlerdendir. Türkiye’nin en eğitimli şehri seçilmesi de aslında bunun bir göstergesidir. Farklılıkları ve zenginlikleriyle Avrupa’da en çok ziyaret edilen iller listesinde yer alır.

Yoğun ziyaretçi akını nedeniyle İstanbul  ulaşım olanakları ile de gelişmiş bir kenttir. Hava, kara, deniz ve demir yolu ile şehre ulaşım sağlanmaktadır. İzmir Ankara Transfer güzergahı, İzmir İstanbul Transfer hatları gibi noktalardan diğer şehirlere ulaşım da kolaydır.

Sizlere Konforlu Transfer Hizmeti Sunuyoruz

İstanbul yeni  havalimanı transfer olarak sizlere kusursuz ve oldukça konforlu bir taşıma hizmeti sunmaktayız. Özellikle havalimanı transferi, kişilerin yol üzerinde problem yaşamasına engel olmaktadır. Sitemiz Sole transfer üzerinden istediğiniz şartlarda bir taşıma hizmeti oluşturabilir, bununla beraber hangi alanlarda araç kullanacağınıza sınırsız bir şekilde karar verebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz sayesinde huzurlu, nazik ve son derece konforlu bir taşıma hizmeti yaşayabilirsiniz. Sizlere sağladığımız hizmetlerimiz ise şu şekildedir;

●             İstediğiniz saatte havalimanından, belirttiğiniz adrese sizleri bırakabiliriz.

●             Aracın ne kadar süre kullanılacağını sınırsız bir şekilde siz belirlemektesiniz.

●             Şeffaf fiyatlandırma sayesinde aracınızın değerini, mesai saatlerinin ücretini ve fiyat tutarını net bir şekilde görebilirsiniz.

●             Havalimanı üzerinden transfer işlemi gerçekleştirecek olan kişiler, karşılama saatlerini kendileri belirleyebilir firmamız üzerinden günün her anında karşılama hizmeti alabilirsiniz.

●             Sizleri karşılayacak olan profesyonel şoförümüz, isim kartı ile birlikte sizleri nazik bir şekilde karşılamaktadır.

●             Özel ilgi ve alakamız sayesinde misafirlerimize rahat bir yolculuk sunmaktayız.

●             Sitemiz üzerinden istediğiniz aracı kiralayabilir bununla beraber toplu bir şekilde yolculuk yaparak daha uygun fiyatlı bir transfer işlemi yaşayabilirsiniz.

İstanbul Yeni  Havalimanı TransferHizmeti Almak için Nasıl Rezervasyon Yaparım? 

Sole transfer firmamızın internet sitesinden iletişim bilgilerimiz üzerinden bizleri arayarak veya online olarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Gerekli seyahat bilgilerinin personelimize verilmesi ile birlikte oluşturulan transfer planı müşteriyle paylaşılarak teyid edilir. Günü ve vakti geldiğinde müşteriler daha alana gelmeden araçları onlara hazır olarak beklemektedir.

Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için seyahat hizmeti öncesi bir görüşme sağlanarak saat ve vakitli değiştirilmesi tavsiye edilir. İstanbul yeni  havalimanı transfer firması olan zaman bizim için de önemlidir. Müşterimizin maddi ve manevi olarak kaybının en az da indirilmesi için çaba sarf etmekteyiz. Kilit trafik noktaları ve üstün lokasyonhakimiyetine sahip şoförlerimizle birlikte müşterilerimizin vakit kaybını en azı indirmeyi hedefliyoruz. İstedikleri mekana konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktayız. 

Transfer Hizmeti Nedir?

İstanbul  Sole transfer hizmeti Sabiha Gökçen Havalimanından İstanbul  geneline sunulan kaliteli araç transfer hizmetidir. Bu hizmeti vip araç transfer, lüks araç transfer ve gelin karşılama araç transfer gibi birçok kataloglardan sunuyoruz. Deneyimli kadromuzla birlikte havalimanından misafirlerinizi erken sürede karşılıyoruz. Lüks transfer araçlarımızla sizlere konforlu ve rahat seyahat imkanı sunuyoruz. Araç modellerimiz son derece hijyeniktir. Bu bakımdan güvenle seyahat yapabilirsiniz. İstanbul  geziniz sona erdiğinde de İstanbul’dan havalimanına ulaşmanızı sağlıyoruz. İşletmemiz hem yurtiçinden ve hem de yurtdışından tercih ediliyor.

https://www.soletransfer.com/

Exit mobile version