SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Erol Erdoğan: CHP sadece “istemezük” diyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, yol gösterici ve çözüm önerileri sunan anlayışıyla Saadet Partisi’nin siyasetin yükselen yıldızı olduğunu ve cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Partisinin Kartal ilçe kongresinde konuşan Erdoğan, iktidar partisi AK Parti’nin günü kurtaran politikalarla halkı ve Türkiye’yi oyaladığını, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin ise ortaya hiçbir çözüm önerisi koymayan yaklaşımı ile “istemezük” tavrı sergilediğini ileri sürdü.

“İSTEMEZÜK” DİYEN CHP NE İSTİYOR?

CHP’nin içi boş bir muhalefet anlayışıyla AK Parti’nin ekmeğine yağ sürdüğünü iddia eden Erol Erdoğan, şunları söyledi: “CHP, itiraz ettiği, karşı çıktığı hiçbir konuya çözüm önerisi sunmuyor. Yaptığı ve söylediği tek şey “istemezük”ten ibarettir. Sadece muhalefet; çözüm yok, öneri yok, işe yarar eleştiri yok, analiz yok, yol göstericilik yok. 3. Köprünün yeri ilan edildi hemen: İstemezük, dedi. Peki çözüm getirdi mi, hayır.  Anayasa değişikliği, katsayı uygulaması ve daha bir çok ülke gündemi konusunda CHP’nin tek bir tavrı olmuştur; “istemezük.”

CHP’yi millet iradesine saygılı olmaya davet eden Erol Erdoğan, milletin de CHP’yi istemediğini ileri sürdü.

SAADET ÇÖZÜM GETİRİYOR

Konuşmalarında Anayasa’nın yamalı bohça haline döndüğünü anlatan Erol Erdoğan, Saadet Partisi’nin meclise girer girmez Anayasa’nın ruhuyla birlikte değişmesi için sağlıklı bir süreç başlatacağını kaydetti. Yeri ilan edilen 3. Köprü için de sağlıklı eleştiriler yapan ve çözüm önerileri sunan tek partinin Saadet olduğunu vurgulayan Erol Erdoğan, “3. köprüyü konuşulur hale getiren sorunları ortadan kaldırmadan yeni köprüler yapmak 3-4 yıl sonra yeni köprüleri gündeme getirecektir. Saadet Partisi, konuyu esastan konuşmayı ve bu çerçevede çözüm geliştirilmesini teklif ediyor. Aksi takdirde, boğazın üstünü kapatsak İstanbul’da trafik sorunu çözülmez” şeklinde konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ SOLDAN ALDI, AK PARTİ SOLA VERDİ

Kartal ve Sarıyer ilçelerinin Milli Görüş için önemli ilçeler olduğunu kaydeden Erol Erdoğan, bu iki ilçeyi Refah Partisi’nin SHP’den aldığını, AK Parti’nin ise CHP’ye verdiğini söyledi.

Olayı rakamlarla anlatan Erdoğan, şu bilgileri verdi: “SHP, Kartal’da, 1989 seçimlerinde 72 bin oy almışken, 1994’de 33 bine düştü. Refah Partisi ise 1989’da 21 bin olan oyunu 1994’de 40 bine yükseltti. İşte efsane hizmetler Kartal’da o zaman başladı. Herkes ‘ Demek ki belediyecilik buymuş’ demeye başladı. Ve o seçim Kartal’da; 12 Eylül sonrasının kocaman partisi, tek başına iktidar olmuş partisi, Başbakan, Cumhurbaşkanı çıkarmış partisi ANAP ise 33 bin oy alabildi. Yani Refah Partisi’nden 7 bin daha az. Sarıyer’de ise SHP 1989’da 23 bin almışken 1994’te 19 bine düşüyor. Refah ise 1989’da sadece 6 bin oy almıştı. 1994’te ise bu oy miktarını 23 bine çıkardı. Peki 2009’da ne oldu? Refah Partisi’nin 94’te soldan aldığı Kartal ve Sarıyer, AK Parti tarafından 2009’da tekrar sola teslim edildi.”

Erol Erdoğan, İnsanların 2009 seçimlerinde Kartal ve Sarıyer’de neden tekrar CHP’ye oy verdiklerini ise şöyle izah etti. “94’te neden SHP, DSP seçmeni kendi partisinden vazgeçip Refah’a oy vermişse, şimdi aynı gerekçeyle AK Parti seçmeni de AKP’den vazgeçti, kaçtı.

Onun için İstanbul’un yeniden Saadet belediyeciliğine ihtiyacı var. İmaj değil hizmet belediyeciliğine, Başkanın reklamı için milyonların harcandığı değil, insan için belediyeciliğin yapıldığı belediyeciliğe ihtiyaç var.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio