Maske

Yayın: 16:59 - 26.10.2020
Güncelleme: 16:59 - 26.10.2020

Pandemi süreci ülkemizde ve dünyada devam ediyor. Bu süreçte bize düşen en önemli görev ise kendimizi korumamız. Çok tekrar edilen üç kuraldan en önemlisi ise maske kullanımı. Pandemi nedeniyle ülkemizde maske üretimi büyük bir artış yaşadı.

Ancak bu maskeler tek kullanımlık cerrahi olmayan maskeler. Bazı insanlar bu maskeleri birden fazla kullanmak için yıkayıp tekrar kullanıyorlar ancak bu tek kullanımlık maskeler yıkanabilir değildir. Onun yerine kumaşlardan üretilen maskeler kullanılmalıdır.

Kumaş maske birden fazla kez yıkanıp kullanılabilir. Uzun bir süre etkisinde olduğumuz bir virüs biraz daha ülkemizde kalacak gibi. Bu yüzden insanlar artık kıyafetlerine ve tarzlarına uygun baskılı kumaş maskeleri tercih etmeye başladılar. Dilediğiniz müzik grubu ve film karakterleri gibi birçok alanda baskılı maske bulmak artık çok kolay.

Maskeler Nasıl Kullanılmalı?

Maskelerin dış kısımlarına kullanıldıktan sonra kesinlikle elle dokunulmamalı fark etmeden yaptığınızda ise maskeyi hemen makineye atıp elinizi yıkamalısınız. Kenar kulplarınızı kulağınıza geçirdikten sonra rahatça kullanabilirsiniz. Renk ve çeşidin çok olduğu  https://www.kostebek.com.tr/maskeler sitesinde zevkinize göre maske sipariş edebilirsiniz.

Exit mobile version