Kartal PTT’de Kargolar Vatandaşın Ayakları Altında

Yayın: 21:15 - 05.11.2020
Güncelleme: 21:15 - 05.11.2020

Kartal merkezde ( Eski Tren İstasyonu yanında ) hizmet vermekte olan PTT Kartal Kargo Şubesine teslim edilen kargo gönderileri insanların ayakları altında bırakılıyor.

Sabah saatlerinden gün boyunca PTT kargoya alıcısına gönderilmek üzere verilen bu paketler, sevk aracının geleceği yani saat 15:00 e kadar yerlerde korunmasız şekilde bekliyor.

Alıcısına gönderilmek üzere teslim edilen Kargo paketleri binlerce insanların yoğun bir şekilde giriş çıkış yaptıkları PTT ana giriş kapısının yanındaki banko ile merdiven arasındaki alanda saatlerce bekliyor. Üstelik bu kargo paketleri üst katta kayıt altına alındıktan sonra vatandaştan aşağıdaki merdivenin yanına bırakması isteniyor.

Kargosunu kucağında getirerek 1. Kata çıkarıp görevli memura kayıt işlemi yaptırdıktan sonra tekrar kucağına verilerek alt kata indirmesi ve merdivenin yanına bırakması isteniyor. Vatandaş ise kendisine söyleneni yaparak çok kıymetli kargo paketini herkes gibi halka açık bir şekilde, (Acaba kargomun başına bir şey gelir mi kaybolur mu, birisi alır mı?) endişesiyle biraz da buruk şekilde gözü arkada kalarak yere bırakıyor.  

Şimdi Kartal PTT Şube Müdürüne Soruyoruz;

Exit mobile version