Başkan Yüksel, İBB’nin Toplantısında “Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarından Taviz Vermeyelim” dedi

Yayın: 09:50 - 10.12.2020
Güncelleme: 09:50 - 10.12.2020

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu’nda ilçe belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen ve İstanbul’da koronavirüs salgınını kontrol altında tutmak için alınacak tedbirlerin masaya yatırıldığı toplantıya katıldı.

İstanbul’da artan koronavirüs vaka sayısının nasıl azaltılabileceğinin ve alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, diğer ilçe belediye başkanları, başkanları gelemeyen belediyeleri temsilen başkan yardımcıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

“Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarından Taviz Vermeyelim”

Başkan Gökhan Yüksel ise toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği ilçe belediye başkanları toplantısında Covid-19 tedbirlerini değerlendirdik. Salgınla etkin mücadele edebilmemiz adına maske, mesafe ve temizlik kurallarından asla taviz vermemeliyiz.” dedi.

Exit mobile version