Tuzla’da İBB ile Yaşanan Kreş Polemiğine Başkan Yazıcı, “Yetki sizde” dedi

Yayın: 21:07 - 18.12.2020
Güncelleme: 21:07 - 18.12.2020

Tuzla Belediyesi CHP’li Meclis üyelerinden Ülkü Sakalar İBB Meclis’inde yapmış olduğu konuşmasında İBB’nin Tuzla’ya yapacağı kreş konusunu gündeme getirmiş, Tuzla Belediyesinin bunu engellediğini ve ruhsat vermediğini iddia etti.

Bu konuyu daha önce de Tuzla Belediyesi Meclis’inde gündeme getiren Ülkü Sakalar’a Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı cevap vermiş, İBB’nin istediği yere istediği ruhsatı verip yapabileceğinin altını çizmişti. 

Hatta Başkan Yazıcı konuyla ilgili dalga geçerek “Öpmeye niyetiniz yok, yanağın nerede diye soruyorsun” şeklinde de Meclis kürsüsünden espriler yapmıştı. 

Mesleği Avukatlık olan Ülkü Sakalar’ın her türlü yetkinin İBB’de olduğu halde Tuzla Belediyesinin Tuzla’da kreş yerlerini engellediği gibi gerçeği yansıtmayan sözleri ifade etmesine Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, ilginç bir cevap verdi.

Yazıcı Twitter hesabından şunları yazdı “İBB’nin çarpıtmalarına cevabımız! “Öpmeye niyetiniz yok yanağınız nerde diye soruyorsunuz. Tuzla’da 88 parseliniz varken, kreş yapılacak alanı bize niye soruyorsunuz? Nasıl yapacağınızı da anlatmıştık. İsterseniz yine anlatalım” dedi.

AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLA İZLE…

Exit mobile version