Lierac Cilt Bakım Ürünü

Yayın: 13:54 - 01.01.2021
Güncelleme: 13:54 - 01.01.2021

Lierac cilt bakım ürünleri arasında yer alır. Düzenli kullanıldığında çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olan bir üründür. Ayrıca serum formu ile oluşmuş çatlakların görünümünde azalma elde edilebilir.

Lierac kullanmak özellikle gebelik gibi hızlı kilo alınan dönemlerde gereklidir. Cilt dokusuna nüfuz eden Lierac krem sayesinde cilt yüzeyinde çatlak oluşmaz. Böylece gebelik döneminde oluşma ihtimali yüksek olan çatlaklardan cildinizi korumuş olursunuz.

Lierac Serum Nasıl Kullanılır?

Lierac markasının farklı formları vardır. Serum da bu formlardan biridir. Krem formuna göre daha yoğunlaşmış bir formüle sahiptir. Çatlak oluşumunu engellemek ve oluşmuş çatlakların görünümünü azaltmak için kullanılabilir. 

Kullanımı oldukça kolaydır. Temiz cilt üzerine dairesel masaj yapılmalı ve bu şekilde cilde iyice yedirilmelidir. Basen, karın ve göğüs çevresi gibi çatlak oluşma ihtimali fazla olan bölgelerde kullanılması önerilir. 

Lierac Ne İşe Yarar?

Lierac krem ve serum, kilo alıp verme sonucu oluşan çatlaklar için etkilidir. Özellikle çatlak oluşmadan önce kullanıldığında daha iyi sonuçlar alınır. Hamilelik dönemi, çatlak oluşumu için en riskli dönemdir. Bunun dışında hızlı kilo alma ve hızlı kilo verme gibi durumlar da cilt yüzeyinde çatlak oluşumunda etkilidir.

Düzenli kullanım bu açıdan çok önemlidir. Cildin ihtiyaç duyduğu bakım ve onarım, ancak düzenli kullanım sonucunda elde edilebilir. Cilt bakımınız için Lierac markasına güvenebilir ve https://www.welldermo.com/lierac adresinden alışveriş yapabilirsiniz.

Exit mobile version