Ada tesisleri Kartalılar için sezona hazırlanıyor

Yayın: 12:00 - 10.05.2010
Güncelleme: 12:00 - 10.05.2010

Kartal Belediyesi’nin Kartal halkını denizle buluşturma anlayışı ile kiraladığı ve Marmara’nın en güzel dinlenme ve plaj tesislerine sahip olduğu belirtilen Büyükada Orman Kampı Tesislerinin kısa bir süre sonra halkın hizmetine açılacağı kaydedildi.

Bünyesinde Otel, Kafeterya, Restoran, Kır Kahvesi, Piknik ve gezi alanları, Sosyal Tesisler, yüzme havuzu ve tesislere müşteri getirecek olan yolcu motorlarının rahat yanaşabilmesi ve güvenli olması için çelik iskelenin inşaatının süratle sürdürüldüğü belirtildi.

 

Büyükada Sosyal Tesisleri’nin iç ve dış bakım, boya, badana, havuz temizliği, çevre, ışıklandırma, ses düseni gibi teknik çalışmaların aksatılmadan sürdürüldüğünü belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,  “ Sahil şeridinin uzunluğuna karşın, denizden yararlanamayan hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Orman Bakanlığından Büyükada Tesisleri kısa bir süre sonra  halkımızın hizmetinde olacak. İster günübirlik ister daha uzun süreli tatilinizi evinizden 30 dk. Uzakta ve ormanlık alanda yaşayabileceksiniz. “ dedi.

 

Başkan Öz,  Nevşehir Kapadokya Sosyal Tesisleri ile ilgili olarak, “  Kartallıların kültür ve doğa turizmi yapabilecekleri, dinlenip tarihi mekânları gezebilecekleri, uygun olanaklarla huzur ve güven içersinde konaklayabilecekleri bir diğer sosyal tesisi de Kapadokya’nın merkezinde. Sınai Kalkınma Bankasından 29 yıllık bedeli 1.1 milyon TL.’ye devraldığımız sosyal tesisimiz hem spor kulüplerinin kamp yapmalarına olanak sağlarken hem de kongre turizmine ev sahipliği yapabilecek durumda. Her iki tesisimizde kısa süre sonra halkımızın hizmetine açılacaktır. Ne var ki bazıları meyve veren ağacı taşlıyorlar. Buna rağmen Kartal halkına verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz ve belediye hizmetlerimizi de aksatmıyoruz” dedi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version