SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bahçeli: ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’

Yayınlanma:
ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir ve teröristtir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen vatandaşlar hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesine ve mücavir alanlara yuvalanmış bölücü teröristleri temizlemek amacıyla 10 Şubat 2021 tarihinde başlayan Pençe Kartal-2 Harekâtı başarıyla icra edilmiştir. Müteakiben kahraman askerlerimizin üslerine intikali emniyetle sağlanmıştır.

Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milli Savunma Bakanımızı, komuta heyetimizi ve harekâta katılan bütün kahraman askerlerimizi yürekten kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum. Hainlere göz açtırmadılar, manevra sahası bırakmadılar. Nitekim PKK’nın sonu da göründü.

PKK/YPG demek insana ve insanlığa ait olan her değer ve emanetin imhası demektir. Hain örgüt tarafından kaçırılıp bir mağarada alıkonulan 13 sivil vatandaşımızın katledilmesiyle ilgili acı haber milli yüreklere ateş topu gibi düşmüştür. Nihayetinde söz hükmünü kaybetmiştir!

Şehit olan hem kahraman askerlerimize de hem de aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Başımız sağolsun diyorum. Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum.

Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir ve teröristtir.

Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet.”

İlgili Haberler

Genel
11 Mayıs 2024
29 il için teyakkuza geçildi! Sağanak yağışlar geri dönüyor hem de çok kuvvetli

Meteoroloji 11 Mayıs 2024 hava durumu tahminleri açıklandı. 29 il için alarm verildi. Belediye ekipleri de teyakkuza geçti. O illerde çok kuvvetli sağanak yağış görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminleri yayınlandı. Bugün yurt genelinde kuvvetli sağanak yağışlar etkisini gösterecek. Balkanlar’dan gelen yeni yağışlı hava sistemi yurda tam olarak giriş yaptı. Batı kesimlerden […]

Belediye
11 Mayıs 2024
Tuzla Belediyesi’ne Dadaş Başkan Yardımcısı

Daha önce Kartal Belediyesi bürokratlarından biri olan Erzurumlu Oğuzhan Dumlu Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı oldu. 31 Mart seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tuzla Belediye Başkanı seçilen genç siyasetçi Eren Ali Bingöl, ekibini kurmaya başladı. Uzun yıllar Kartal Belediyesinde yaptığı başarılı hizmetlerle adından söz ettiren genç bürokrat Erzurumlu Oğuzhan Dumlu Tuzla Belediye Başkan yardımcısı oldu.   […]

Genel
11 Mayıs 2024
Karınca sorununu kökten çözüyor! O iki malzemeyi karıştırmak yetiyor

Yaz ayları adım adım yaklaşırken karıncalarda kendini göstermeye başladı. Peki karınca istilasından kurtulmanın sadece 2 malzeme ile mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Havalar ısınmaya başlarken Yaz aylarının en büyük sorunu olan karıncalarda yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özellikle dışarıda yiyecek bırakmak bir anda evi karıncaların basmasına sebep olabiliyor. Peki evinizi karınca istilasından korumanın sadece iki doğal malzeme […]

Eğitim
11 Mayıs 2024
EĞİTİM BİR-SEN HAYKIRDI: “ÖĞRETMENE UZANAN ELLER KIRILSIN”

İstanbul Eyüpsultan’da bir öğrenci tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat eden İbrahim Oktugan için basın açıklaması düzenleyen Eğitim Bir-Sen, eğitimde yaşanan şiddete karşı yasal düzenleme getirilmesi çağrısında bulundu. Yaşanan olay sebebiyle Türkiye genelinde bir günlük iş bırakma eylemi de gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde basın açıklaması düzenledi. Sendika tarafından İstanbul İl […]