SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun Beşiktaş’taki evinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar’daki evinde dün ölü bulunmuştu. Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olay günü saat 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin Cüceloğlu’nun yaşadığı eve geldiği ve 13.30-14.00 arasındaki zaman diliminde evi gösteren güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine giden cumhuriyet savcısının Doğan Cüceloğlu’nu üzerine çarşaf örtülmüş ve yatar vaziyette bulduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan ilk açıklamada ise, “Müteveffada kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denilmişti.

Erdoğan ailesinden Doğan Cüceloğlu için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan adına Doğal Cüceloğlu’nın vefatı nedeniyle yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizin değerli ilim ve düşünce insanlarından psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Hayata dair hakkaniyetli yaklaşımı, insani duyarlılığı ve müşfik üslubuyla nice gönüller kazanan Doğan Cüceloğlu’nu her zaman iyi bir eğitici, iyi bir hoca ve iyi bir insan olarak hatırlayacağız. Doğan Cüceloğlu Beyefendiye Allah’tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere sevenlerine, okurlarına, eğitim camiasına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, sevgili gençler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru’yla İstanbul’dan hareket ederek, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmış ve işgal altındaki vatanımız için […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]