2021 Spor Takım Elbise modelleri

Yayın: 12:39 - 04.03.2021
Güncelleme: 12:39 - 04.03.2021

Değişen renkler, yenilenen trendler ile 2021 Spor Takım Elbise modelleri farklı tarzlara ve beğenilere özel tasarımlarla sunulmaktadır. Spor giyim daha rahat ve sıradan kalıplar dışında tasarımlar kullanılmaktadır. Farklı kumaş uyumları, zıt renk kombinasyonları aksesuarlara göre kombin edilen ayakkabı ve kravatlarda takım elbiselerde spor tarzlara özel konseptler ortaya çıkarmaktadır.

Casual Tarzlara Uygun Spor Takımlar

Resmi çizgiler yerine daha özgün detayların yer aldığı spor takımlarda ceket, t shirt ve Jean pantolonlar ile günlük alanlarda rahat bir kullanım elde edebilirsiniz. Açık tonlarda ceketleri siyah, gri ya da lacivert pantolonlarla tamamlayarak kullanım alanlarınız ile uyumlu modeller elde edilebilir. Spor takımların son dönemlerdeki vazgeçilmezleri arasında yelek konspetleri bulunuyor. Takım elbiselerde kullanılan yeleklerin yakaları oval olarak tercih ediliyor. Özellikle gri renk farklı konseptlerinin en çok tercih edilen takım elbise renk tonları arasındadır. https://www.wessi.com/spor-takim-elbise

Zıt Renklerin En Rahat Konsepti

Aynı ya da yakın renklerin uyumlu olduğu kanısı yerini zıt renklerin özgün uyumuna bırakmıştır. Açık ve koyu renklerin buluştuğu 2021 Spor Takım Elbise modelleri her alanda kullanılabilecek tarzlar sunmaktadır. Krem ceket ve siyah pantolon, mavi ceket ve krem pantolon zıt renklerin uyumunda en güzel örnekler arasında yer alır. Spor takımlarda tasarımlarda ön plana çıkıyor. Slim fit kalıplar spor modellerin tarzını oluştururken kısa ceket boyları hareket kabiliyetini artıran ve şık tarzları tamamlayan detaylar olmaktadır.

Ekose Desenlerle Spor Takımlarda Nostalji

Her sezon farklı alanlarda daha çok kullanılmaya başlayan ekose desenler 2021 Spor Takım Elbise tasarımlarında da göz dolduran modeller oluşturmaktadır. Farklı renk tonlarında ekose desenli spor takımlar bulunmaktadır. Özellikle yelek uyumları tarzınızı komple değiştiren unsurlar olabilmektedir. Desen kullanımlarında bazı beyler komple takımda desenler tercih ederken bazı beyler ise sadece ceket ve pantolonda bu desenlere yer veriyor. Bu şekilde daha spor ve özgün bir hava elde edilmektedir. Spor takımlar ofis kullanımlarında çok beğenilmekte ve rahat tasarımları ile oldukça kullanışlı olmaktadır. Günlük kullanımlarınız için de oldukça uyumlu olan bu modeller renk, desen ve tasarımları ile farklı beğenilere hitap eden seçeneklerle kategorilerde yer almaktadır.

Exit mobile version