Başkan Öz’den mahallelere çıkartma

Yayın: 14:02 - 07.05.2010
Güncelleme: 14:02 - 07.05.2010

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok ÖZ her hafta bir gününü bir mahalleye ayırıyor. Sabah 6:30’da işe gidenlere çay, poğaça ikramıyla ‘günaydın’ diyen Başkan Öz, esnafın kepengini birlikte açıyor. Başkan günün kalan kısmında mahalleyi dolaşıp sorun ve istekleri yerinde dinlerken, Kartal Belediyesi TIR’ında bulunan belediye birim yetkilileri de halkın sorun ve talepleri konusunda hizmet sunuyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok ÖZ düzenli olarak yaptığı mahalle, esnaf, ev ziyaretlerine bir yenisini ekledi.  Başkan ÖZ, her hafta bir gününü tamamen bir mahalleye ayırıyor. Başkan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve diğer yetkililer güne 6:30’da başlıyorlar. Başkan ÖZ, işine gitmek için araçlarını bekleyen Kartallılarla sohbet ederken, sıcak çay eşliğinde poğaça ikramında da bulunuyor. Aynı anda Kartal Belediyesi TIR’ında da yurttaşlara Belediye hizmetleri hakkında bilgiler verilirken, istek ve şikayetler alınıyor.  Kartal Belediyesi Mahalle çıkartmalarında bulunan Başkan Yardımcıları ve görevliler de mahallelilerin sorunları ve talepleriyle birebir ilgileniyorlar. İşe gidenlerin uğurlanmasının yanı sıra öğrencilere de başarılar dileyen Başkan ÖZ, esnafla da kepenk açıp, günün kalanını esnafla, halkla birebir görüşerek geçiriyor. 

Başkan ÖZ’ün Hürriyet Mahallesindeki çıkartmasından sonraki ikinci adresi Soğanlık Mahallesi oldu. Soğanlık gezisinde de Kartallıların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan ÖZ’e mahalle muhtarlarıyla demokratik kitle örgütleri başkanları da eşlik ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler, İmar, Fen İşleri ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri yetkilileri gün boyu Soğanlık meydanında Belediye TIR’ında hizmetlerle ilgili bilgiler sunarken, Temizlik, Zabıta, Destek Hizmetleri Müdürlükleri de çalışmalara katkıda bulundular.

 

Exit mobile version