Virüs tutmayan bardak üretildi, Kartal’da satışa sunuldu!

Yayın: 13:45 - 25.03.2021
Güncelleme: 13:45 - 25.03.2021

Evet dünya genelinde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle bugünlerde her insanın hayatını etkileyen en önemli konu virüsten nasıl korunurum telaşıdır.

Maske – mesafe – temizlik kurallarına herkes dikkat ederken, kullanılan günlük ihtiyaç malzemelerinde virüse karşı nasıl tedbirler uygulanması gerektiğine daha fazla hassasiyet gösterir oldu insanlar.

Bu duruma üretici firmalarda ilginç üretimlerle katkı sağlamaya çalışıyorlar. İşte o ilginç ürünlere güzel bir örnek; Virüs tutmayan bardak!

Camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam’ın geliştirdiği, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili %100 yerli V-Block Teknolojisi, Şişecam’ın cam ev eşyası alanındaki lider markası Paşabahçe ürünleriyle hayat buluyor. 

Paşabahçe’nin V-Block ürün serisi meşrubat, su, çay badakları; çay tabağı, kulplu bardaklar, kaseler gibi bir çok farklı üründen oluşuyor. Camın doğallığını ve saflığını yenilikçi bir hijyen teknolojisiyle buluşturan V-Block ürün serisi, sağlığa öncelik verirken tasarımlarıyla da göze hitap ediyor. Maksimum hijyen ve koruma sağlayan ürünler, ailelerini virüs ve bakterilerden korumak isteyen tüketicilere büyük rahatlık sunuyor. 

 Pandemi döneminde evde, otelde, restoranda, hayata karıştığınız her yerde cam ev eşyası ürünleri aracılığıyla bulaş kaygılarına son verecek olan V- Block Teknolojisi’ne sahip cam ev eşyası ürünlerinin küresel salgına karşı sürdürülen mücadeleye de önemli ölçüde katkı sağlaması hedefleniyor. Paşabahçe’nin V-Block Teknolojisi’ne sahip ultra hijyen sağlayan ürünleri, dünyanın ilk antimikrobiyal kaplamalı cam ev eşyası ürün grubu olma özelliğine sahip. 

Kartal’da yeni açılan Göksu Mağazasında virüs tutmayan bardakların yanısıra özellikli bir çok ürünlerin satışının yapılmaktadır.

İşletme sahibi Zekai Altuntaş, Topselvi Mahallesi Demokrasi Caddesi No:22 adresinde faaliyet gösterdikleri mağazada virüs tutmayan çay – su bardağı, tabak, kase gibi çok farklı özellikli ürünler olduğunu belirti. Mesela eksi 50 derece soğuğa artı 500 derece sıcağa dayanıklı cam bardaklar olduğunu müşterileri için firmaların yeni ürünlerini araştırıp mağazada satışa sunduğunu ifade etti.

Exit mobile version