Ankara Kız Yurdu

Yayın: 09:40 - 30.04.2021
Güncelleme: 09:40 - 30.04.2021

Başkent Ankara’da Türkiye’nin en kaliteli üniversiteleri bulunuyor. Kaliteden faydalanmak ve başarılı bir gelecek oluşturmak isteyen öğrencilerin bu sebeple ilk gitmek istedikleri şehirler arasında Ankara bulunur. Üniversite sayısındaki fazlalıkla doğru orantılı olarak şehir dışından gelen öğrenci sayısı da artış gösterir. Devlet üniversitesi veya özel üniversite fark etmeksizin bu şehirde eğitim alan öğrenciler barınma ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamak amacıyla araştırma içine girerler. Barınmayı güvenli ve steril ortamlarda yapmak isteyen kız öğrenciler ise Ankara kız yurdu araştırmasında verilen olanakları iyi incelemesi gerekir. Kız öğrenciler için olan Eylül kız öğrenci rezidansı verdiği olanakları geniş ve hizmet kalitesi yüksektir.

Ulaşım Merkezine Yakın Kız Öğrenci Var Mı?

Kalınacak Ankara kız yurdu araştırması yapılırken dikkat edilen unsurların başında ulaşım merkezine olan yakınlık gelir. Ulaşım yakınlığının olmasıyla üniversiteye gitmek için ekstra zaman kaybı yaşanmaz. Sabah erken saatlerde olan ders için daha erken saatlerde uyanmayı gerektirmeden yakın bir zaman dilimi içerisinde uyanmak da yeterli olur. Eylül kız öğrenci rezidansı ulaşım merkezlerinin birçoğuna yakın bir konumda olmasıyla bilinir.

Yurda Yakın Üniversite Avantajı

Ankara Üniversitesine yürüme mesafesinde olan Eylül kız öğrenci rezidansı ulaşım aracı kullanmayı gerek duydurmaz. Mühendislik, eczacılık, tıp fakültesinde okuyan öğrenciler yurttan sadece 5-10 dakikalık uzaklık vardır aralarında. Ayrıca yine Gazi Üniversitesinin de yürüme mesafesinde olan fakülteleri yurt çevresinde bulunur. Bu üniversitelere giden öğrencilerin ulaşıma ekstradan para ödemelerine gerek kalmaz. Ulaşıma ekstra ödenmeyen masraflar ise öğrenci cebi için sevindiricidir.

Ulaşım Merkezine Yakınlığın Yararı

Bilinen iki devlet okulu Ankara ve Gazi Üniversiteleri dışında Ankara’nın seçkin üniversitelerine gidebilmek için Eylül kız öğrenci rezidansı ulaşım merkezine de yakındır. Metro, otobüs, dolmuş ve taksi duraklarına yakınlığı 5 dakika uzaklıkta olmasından dolayı hızlı erişim elde edilir. Atılım, Odtü, Bilkent, Hacettepe, Başkent, Ufuk, Tobb Üniversitelerinin servis güzergâhı üzerinde olması ise bu üniversitede okuyanlar için avantajlı durum olarak görülebilir.

Ankara kız yurdu seçenekleri arasında ulaşım olanağında merkeziyetçilik ayrımcılığını Eylül kız öğrenci rezidans ile yaşayabilmeniz mümkündür. http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!448/faliyetlerimiz-ankara-kiz-yurdu   

Exit mobile version