Far UVC Lambası ile Covid 19’u altı saniyenin altında öldürür ve maskelere, yüzey temizliğine ve kısıtlı erişime veda edebilirsiniz

Yayın: 08:45 - 06.05.2021
Güncelleme: 08:45 - 06.05.2021

Covid-19 dünyayı sarstı ve perakende mağazasında doluluk, sosyal mesafe ve KKD kullanımıyla ilgili hükümetin yönergelerini kolaylaştırmak için operasyonları değiştirmenin üstüne ve ötesine geçen perakendeciler için oldukça zor bir dönem yaşanıyor.

Çalışma alanlarının ve ortak alanların COVID açısından güvenli olmasını sağlamak için tüm işletmelerin yalnızca personele değil, müşterilere de özen gösterme yükümlülüğü vardır.

Rafları ve dondurucuları, kapıları ve kulpları, zeminleri ve EPOS alanlarını silmeye yönelik geleneksel sanitasyon uygulamaları çok zaman alır, çok sayıda sanitasyon ürünü ve tek kullanımlık mendil gerektirir; bunların tümü hem maliyetli hem de çevre için zararlıdır.

Artık bunların tümü bir Far UVC Lamp ile değiştirilebilir.

UEC Energy, pandemiler yoluyla sürekli çalışmayı sağlamak için ek destek sağlamak üzere farklı sektörlerdeki kuruluşlarla birlikte çalışmaktadır. Far-UVC lambası, personelin ve müşterilerin maskesiz, sosyal mesafe olmadan ve yüzeylerin sürekli dezenfekte edilmesine gerek kalmadan çalışmasını sağlayan devrim niteliğinde bir temizlik çözümüdür.

Far-UVC 222nm Lambalar, ayak sesi, kapsama alanı ve çalışma ortamına bağlı olarak tavanlara, duvarlara veya zemine monte edilir.

Bu tasarım, iç ortamınızdaki aydınlatma kurulumunu yeniden tasarlama gerekliliğini ortadan kaldırarak, mevcut aydınlatma devrenize ve bağlantı parçalarınıza kolayca monte edilmelerine olanak tanır.

Lamba (lar) ile birlikte, lambanın çalışma ve çalışma kontrollerini yönetmek için programlanmış bir kontrolör, lambanın yalnızca doluluk seviyeleri gerektirdiğinde çalışmasını sağlayarak ışığın ömrünü uzatır. Kontrolör ayrıca temizlik faaliyetlerinin gerçekleştiğine dair gerekli kanıtı sağlar; personel ve müşterilere içgörüler sunmak ve ortamınızın COVID güvenli olduğunu doğrulamak.

Halihazırda Far-UVC kullanan kuruluşlar, ABD’de de olsa spor stadyumları, barlar ve restoranlar, spor salonları ve kafeleri içerir, ancak aynı 222nm Far-UVC teknolojisine dayanmaktadır.

207-222 nm FAR-UVC ışınları;

ve benzeri yerlerde kullanılabilir.

Exit mobile version