Dreamhill Business Deluxe Hotel Anadolu Yakasındaki yeni adresiniz !

Yayın: 07:58 - 12.05.2010
Güncelleme: 07:58 - 12.05.2010

 Dreamhill Business Deluxe Hotel; çoğunluğu deniz manzaralı 136 oda, 7 toplantı salonu, 2 restaurant, çok amaçlı Roof ve Spa alanı ile Anadolu yakasındaki yeni adresiniz.!

İstanbul İdealtepe’de bulunan Dreamhill; 5 yıldız standartlarında Business Deluxe bir otel olup; Sabiha Gökçen Havalimanına 22 km. uzaklıkta, E-5’e 1 Km, Sahil yoluna 500 mt. mesafededir.

 

Dreamhill Business Deluxe Hotel; aldığı TÜV – İSO 9001 Kalite Kontrolü ve Belgelendirmesi ve TÜV – HACCP Gıda Güvenliği ve Hijyen Yönetim Sistemi sertifikaları kapsamında hizmet kalitesi sunan İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk otel olma özelliğini de taşımaktadır.

 

Geniş, ferah ve donanımlı odaların yanı sıra 10 kişiden 500 kişiye kadar toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz teknik altyapıya sahip 7 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Muhteşem adalar manzaralı Büyükada Balo Salonu ise Anadolu yakası için düğün, nisan ve tüm özel organizasyonlarınızın vazgeçilmez  adresidir…

Konforlu ve rahat oturma grupları ile kendinizi evinizin rahatlığında hissedeceğiniz Dreamhill Bistro ve Marmara Restaurant’ta, Dünya ve Türk mutfağının essiz lezzetlerini tadabilir, en üst katta yer alan Kaptan Bar’da  ise yoğun geçen bir günün ardından hafif aperatifler ile günesin batısını seyredebilirsiniz.

Kaliteli hizmet anlayışı ile yurtiçi ve yurt dışından gelen misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyan Dreamhill  Business  Deluxe Hotel; Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Formula 1 ekibine ev sahipliği yapmanın haklı gururunu da yasamaktadır.

Anadolu Yakası’nın yeni buluşma adresi Dreamhill Hotel’de sizleri de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Exit mobile version