Erzurumlu Suha Dengizek’in kızı Nihan Dünyaevine Girdi

Yayın: 14:03 - 12.07.2021
Güncelleme: 14:03 - 12.07.2021

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek’in kızı Nihan Dengizek ile Burak Demir görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Beykoz Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleşen düğün töreninde, genç çiftlerin nikâhını Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin kıyarken, Erzurum Bar Ekibinin sahne almasının ardından Burhan Topal ve diğer sanatçıların seslendirdiği şarkı ve türkülerle keyifli dakikalar yaşandı.

Düğün törenine katılanlar arasında Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Emekli Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa, Koceli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kor. Gen. Ata Kalkan, Yargıtay Üyesi Haluk Kırca, Sinema Sanatçısı Recep Cinisli, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum eski Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Prof. İsmet Kırpınar, Çekmeköy Bel. Bşk. Yrd.  Fatih Sırmacı, Beykoz Belediye Bşk. Yrd. Selami Keskin, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Önallar Tarım Makinaları A:Ş: Yönetim Kurulu Başkanı Suat Önal, Ahmet Ağırman ve bir çok sevenleri iştirak etti.  

Exit mobile version