Kartal Erzurumlular Vakfına İYİ Partililer misafir oldu

Yayın: 14:12 - 04.10.2021
Güncelleme: 14:12 - 04.10.2021

Kartal’da faaliyet gösteren Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nda düzenlenen “Cumhuriyete giden yolda Erzurum” konulu panele İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşı, İlçe Yöneticileriyle beraber katıldılar.

Panelde Vakıf Başkanı Öner Kalkan kısa bir açılış konuşması yaparak davetlilere hoşgeldiniz dedikten sonra vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Erzurum Valiliği Kültür Müdürlüğünden Muhsin Koç söz alarak “Cumhuriyete giden yolda Erzurum” konusunu detaylı şekilde izah etti. Çok sayıda davetli katılımcının yer aldığı panelde Erzurum yöresel yiyeceklerden ikramların yanısıra Erzurum üzerine sohbetler yapıldı.

Cinisli, TBMM’de adımın anons edilmesi beni çok gururlandırıyor

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, hemşerileriyle bir arada olmanın keyfini çıkararak, ailesinden Erzurum’daki Cinis Köyünde bulunan evlerinden bahsederken “Kendi evimizdeymiş gibi rahat hissediyorum kendimi. Kartal’da hemşerilerimle beraber olmaktan çok mutlu oldum gurur duydum. Ben bir bar oynarken ellerimizi yukarı kaldırdığımız o an çok etkilenirim gururlanırım, heyecanlanırım, birde TBMM’de adımın anons edilmesi beni çok gururlandırıyor. Erzurum’un gelişmesi için çok çalışmalıyız” dedi.   

Exit mobile version