Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Yayın: 18:13 - 23.10.2021
Güncelleme: 18:13 - 23.10.2021

Cinsel birleşme esnasında sertleşme sorunu yaşamak pek çok erkeğin kabusu. Farklı nedenlerden ötürü ortaya çıkan bu durum için birçok erkek çözüm arayışına giriyor. Ancak buldukları çözümler ne yazık ki onlara istedikleri sonucu tam olarak veremiyor. Bunu bilenler ise mutluluk çubuğu nedir sorusuna cevap aramaya başlayarak konu ile alakalı en iyi çözümleri elde etmeyi başarıyorlar.

 Mutluluk Çubuğu Kesin Çözüm Mü?

 Enjeksiyon tedavisi, bu sorun için kullanılan haplar, vakum cihazları gibi tedavilerden istenilen cevapların alınmadığı durumlarda mutluluk çubuğu operasyonu gerçekleştirilebilmektedir. Pek çok erkek bu operasyonun da kalıcı bir çözüm olmayacağı düşüncesine sahip olsa da gerçekte yapılan araştırmalar ile de görülebileceği üzere doğru şekilde yapılacak operasyon ile beraber istenilen başarılı sonuçlar oldukça rahat bir şekilde elde edilebilmektedir. Böylece mutluluk çubuğu nedir sorusu en iyi şekilde cevaplanmış olacaktır.

 Erkeklerin mutluluk çubuğu nedir konusunda yaptıkları araştırmalar esnasında ilk olarak araştırdıkları konulardan bir tanesi bu operasyon sonrasında mutluluk çubuğunun dışarıdan belli olup olmadığı oluyor. Bu konuda önemli olan şey, operasyon esnasında kullanılacak protezdir. Sert plastik materyallerden hazırlanacak olan protezler, penisin içerisinde bükülme ve köşe oluşturabilmesinden dolayı ilerleyen zamanlarda rahatsızlığa ya da bükülme yerlerinden kırılmaya neden olabiliyor.

 Bununla beraber katı bir yapıya sahip olmasından dolayı sert plastikten hazırlanmış olan mutluluk çubuğu, dışarıdan bakılması halinde doğal olmayan bir görüntünün oluşmasına neden olur. Dolayısıyla yanlış model mutluluk çubuğu seçilmesi sonrasında protez dışarıdan ne yazık ki belli olacaktır.

 Mutluluk Çubuğu Operasyonu Nasıl Yapılır?

 Gerçekleştirilecek olan operasyon öncesinde kişi için doğru cerrahi yaklaşımın yapılabilmesi adına hastanın öyküsü önemlidir. Mutluluk çubuğu operasyonu genel anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Penil protez, karnın alt tarafında, skrotumda ve penisin üzerinde yapılacak olan küçük kesi aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

 Küçük bir cerrahi kesi ile penisin birleştiği yer ya da testi torbasından penis ile birleştiği sınırın altından karın dokusu ile ortak yer açılmaktadır. Operasyon esnasında hiçbir şekilde doku çıkartılmamakta ve kan kaybı son derece az olmaktadır. Genel olarak mutluluk çubuğu operasyonu sonrasında hasta hemen taburcu edilir. Ancak doktor tarafından yapılacak incelemeler sonucunda gerekli görüldüğü durumda 1 gece hastanede kalabilmektedir.

 Mutluluk Çubuğu Operasyonu Sonrası Cinsel Yaşam

 3 parçalı penil protez operasyonu geçirecek olan erkeklerin doktor kontrolünde geçireceği 6 ila 8 hafta sonrasında gerekli onayı da almaları durumunda hiçbir sorun olmadan cinsel ilişkiye girebileceği belirtilmektedir. Mutluluk çubuğu takılmasından sonra cinsel performans ya da boşalma konusunda herhangi bir olumsuz fark meydana gelmeyecektir. Dolayısıyla erkekler mutluluk çubuğu nedir konusunda en iyi cevabı almış olacaktır.

Exit mobile version