Kartal’da gençlik bayramı coşkulu kutlandı

Yayın: 13:02 - 19.05.2010
Güncelleme: 13:02 - 19.05.2010

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Heyecanla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de coşku ve heyecanla kutlandı.

 

Coşkuyla alkışlandı

Saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün mana ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, yaptı. Tören Komutanı Tuncay Görün, öğrencilere gençlik andını yaptırdıktan sonra bir erkek ve bir kız öğrenci şiir okudular. Erkek ve kız öğrencilerin müzik eşliğinde gerçekleştirdikleri dans gösterileri, erkek öğrencilerinde insandan kule oluşturması coşkuyla alkışlandı. Kız öğrencilerin yöresel kıyafetleri ile sergiledikleri folklor gösterilerinin ardından gerçekleştirilen resmigeçit ile tören sona erdi.

 

Kartal Stadında gerçekleştirilen kutlama programına Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, Garnizon Komutanını temsilen Per. Kd. Albay Yüksel Sekmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, Kartal Emniyet Müdürü İzzet Kaptan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kumral, Kartal İlçe Milli Eğitim Spor Koordinatörü Mithat Öz, Yüksel İlhan Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erdoğan Özyuva. Vatandaşlar,11 okula mensup 720 öğrenci ve vatandaşlar katıldı.  Programın sunuculuğunu Semiha Şakir Anadolu Kız Lisesi Müdürü Aytaç Arslan yaptı.

Fethi Satıcı

Exit mobile version