Sancaktepe’de Kent Konseyi Emekliler Meclisi kuruldu

Yayın: 11:07 - 20.05.2010
Güncelleme: 11:07 - 20.05.2010

 Sancaktepe Kent Konseyi yeni bir meclisin oluşumunu daha gerçekleştirdi. Kadın, Çocuk ve Gençlik meclisinden sonra Sancaktepe Emekliler Meclisi de kuruldu. 13 Mayıs 2010 Perşembe günü Genco Erkal Kültür Merkezinde Sancaktepe Kent Konseyi Emekliler Meclisi Üyelerini seçerek çalışmalarına başladı.

Emekliler Meclisi Genel Kurul Toplantısına  Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber, Yürütme Kurulu üyelerinden Rasim AY ve Hüseyin Aktaş katıldı. Daha sonra oluşturulan Divan Kurulu Üyeleri yerini aldı.

Protokol Konuşmasında Belediye Başkanımız İsmail ERDEM, Kent Konseyi ve Belediyemizle birlikte çalışarak güzel projelerin üretilebileceğini ve bu çalışmalar sonunda gelecek nesillere kalıcı eserler bırakabileceğini söyledi.

Emekliler Meclisi Başkanlığı seçiminde Başkanlığa adaylını  koyan Abdullah AKKADI Oy çokluğu ile Başkan olarak seçildi. Daha sonra Yürütme Kurulu üyeleri seçimine geçilerek yedi asıl ve yedi yedek üye olmak üzere ondört Yürütme Kurulu Üyesi seçildi.

Kent Konseyi Çalışma Gruplarına da birer üye seçildikten sonra dilek ve temennilerle toplantı son erdi.

Exit mobile version