My Hero Academia İzle – Anime İzle – Death Note İzle

Yayın: 15:15 - 25.12.2021
Güncelleme: 15:15 - 25.12.2021

My Hero Academia 2016 yılında televizyonlarda ilk gösterimi başladığında olağanüstülükler macera ve savaş sahnelerini özleyen kişiler için büyük bir sevinç olmuştur. Yalnızca aksiyon teması üzerinde durulmamış daha çok içerisinde komedinin barındırdığı bir düzlemde yer almaktadır. Fantastik dövüş sahneleri ile oldukça ilgi çekici hale getirilmiş arkada bulunan efektler ve müziğin uyumu da bir hayli bağlayıcı unsur olarak kabul edilmektedir. Modern anime izle isteyenler için serileri arasında değerlendirilebilir.

My Hero Academia Konusu

My Hero Academia konusu hikaye tamamen olağanüstülüklerin barındığı olağanüstü kahramanların evrene hakim olduğu bir dünyada geçmektedir. Ancak bu dünyada olağanüstü özelliğe sahip kahramanların bulunması doğal ve olağan olarak kabul edilirken tam tersine hiçbir gücü bulunmayanlar çok az nadir ve sayılı olarak görülmektedir. Herhangi bir şekilde olağanüstü kahramanlık gücü bulunmayan başkahraman Midoriya Izuku bu durumdan hiç de memnun değildir. Sınıfında bulunduğu 4 yaşındaki kişilerin bile olağanüstü güçleri bulunmakta ve kendisine zorbalıklar uygulamaktadır.

Şiddet ve zorbalıkla artması aslında onların bir kahramanlık gücüne sahip olması fakat onun bir gücü bulunmamasından kaynaklanır. Her zaman için en büyük hayali kendisinin de bir süper güce sahip olmasıdır. Bu anlamda kendini bir kahramanlık okuluna kaydettir ve burada onun hayalleri doğrultusunda kahramanlık okulunda verdiği mücadeleler ve sürekli olarak düşündüğü ve kendisinin en iyi kahramanı olarak gördüğü All-Might’a ulaşma çabaları ele alınır. Olağanüstülüklerin hakim olduğu bu anime serisini My Hero Academia izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Death Note

Bir başka gerilim ve aksiyon sahneleri ile seyirciye kendisine çeken yapı ise Death Note’dir. Ölüm defteri olarak adlandırılan kitap içerisinde geçen kurallarda deftere ismi yazılan kişilerin ölmesi mümkün olmaktadır. Her ne kadar kendisi bu durumu  gülünç olarak görse de bir deneme yapmak ister. Bu denemeyi yaparken diğer kurallara aslında bakmamıştır. Defter içerisinde yazan kuranlar gösteriyor ki baş karakterin tanıdığı yüzünü gördüğü ve ismini bildiği kişilerin deftere yazması ile onların ölümünü sağlaması an meselesi haline geliyor. Bir zaman sonra fark ediyor ki kendisi bir ölüm tanrısı olmaya başlamıştır. Farklı ve korku dolu bir anime seyretmek için Death Note izle seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Exit mobile version