Gökhan Özen Kartal’da 5 bin kişiyi coşturdu

Yayın: 12:16 - 20.05.2010
Güncelleme: 12:16 - 20.05.2010

Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce tertip edilen Gökhan Özen konserini yaklaşık beş bin kişi izledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle tertiplenen Konseri izlemek isteyen hayranları ünlü sanatçıyı dinlemenin mutluluğunu yaşadı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, eşi Feray Öz, Hanımefendi, Başkan Yardımcısı Orhan İspekter, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Özgür Nas’ta izledi.

Aileleri teskin etmekte zorlandılar

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde ilginç olaylar yaşandı. Anne ve babalarının ilgilenmediği olayda 8 küçük çocuk kayboldu. Sunucunun sık sık anons yaparak kaybolan çocukların isimleri okundu. Çocuklarını kaybettikleri için arada endişelenen aileleri görevliler yatıştırmada zorluk çektiler. Konser sona erdikten sonra da bulunamayan çocukların aileleri merak içinde beklemekte idiler.

Kısa fakat anlamlı konuşma yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,  Gökhan Özen, konseri finalinde yapmış olduğu kısa fakat anlamlı konuşmasında “ 91 yıl önce büyük Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkmamış olsaydı, şimde burada konser yapılamayacaktı ve sizlerde Gökhan Özen konserini izleyemeyecektiniz.  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” şeklinde ki konuşması coşkuyla alkışlandı. Başkan Öz, ünlü sanatçıyı kutladıktan sonra Kartal’ın simgesi olan ünlü  ‘Gümüş Kartal’ heykelini sundu.

Yer yerinden oynadı

Binlerce hayranının alkışları ve genç kızların çığlıkları arasında muhteşem konserini devam ettiren Gökhan Özen’e ikisi bayan, biri erkek vokalist eşlik etti.

Özen, özelikle son albümünden seçtiği eserlerini seslendirirken hayranları sahneye çıkmak isteyen ve kendisine dokunmak isteyenleri görevliler zorlukla engellediler.  

Bu arada Başkan Öz’ün eşi Feray Öz  Hanımefendi ünlü popcunun  eserlerine dans ederek eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren Konser Kartal’da Gökhan Özen,fırtınası estirdi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version